Påskgula köp som fungerar året om.

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

På påsken bär vi gult MEN det är faktiskt en färg som är SÅ trendig denna vår och sommar. Här har jag samlat mina gula favoriter som fungerar året runt.

Ljusgula remsandaletter i läder från & other stories. Dessa är underbara till både klänning och kjol, såväl som blåjeans och shorts.

Brandgula servetter i linne. De kommer i 2-pack och kommer piffa upp vilken dukning som helst.

Gul bordslampa som verkligen blir en glad överraskning i vilket rum som helst. Den finns också i rosa och grön och alla är SÅ fina!

Jag drömmer om att ha prick alla krukor från Bergs Potter. Denna i gult är helt magisk! Tänk att ha några stycken av dessa på uteplatsen och fylla dem med rosa blommor! Magi!

Ljusgul blus med oversized krage! Jag ÄLSKAR denna blustrend som finns nu. Den ljuva romantiska modellen som blir så fin till jeans, kjol och kostymbyxor! Tänk denna blus med sandaletterna ovan och ett par mjuka jeans med hög midja! WOW så snyggt!

Gula flätade sandaletter som ger mig starka habegär! Skor är också ett bra sätt att få in mer färg i garderoben om ett plagg i färg känns lite för läskigt just nu.

Vattenflaska i gult som är i rostfritt stål och därför klarar både kalla och varma drycker. Jag är helt inne på att dricka mer vatten så jag har en underbar glasflaska i kylen så att jag alltid har kallt vatten. Men jag hade gärna velat ha den här snygga flaskan så att jag alltid kan bära med mig mitt vatten.

Omlottskjorta med dekorativa band. OMG, denna blus är SÅÅÅÅ cool men jag erkänner, ett ganska läskigt plagg! MEN om du är modig och känner att den vår ÄR våren du visar magen så bara måste du köpa denna blus!

Gula vida byxor med resårmidja. Åh så sköna dessa byxor ser ut och därför funkar de för stranden, stan, hemmajobbet och middagarna. ÄLSKAR DEM!

Detta linne med brottarrygg är SÅ trendigt! Jag ser det på instagram hela tiden. Den här från HM finns i ”vanlig” storlek och plussize och jag tycker den är så fin! Tänk detta linne på solbrända axlar! LOVE IT!

På samma sätt som skor är ett bra sätt att få in lite färg så är ju väskor också ett perfekt sätt att våga färg. Den här väskan i läder är så otroligt fin tycker jag.

Varför inte pimpa sovrummet med färg? I år är jag så sugen på gula sängkläder!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x