Gardininspiration till gästrummet

gardin1
Jag tycker det här med gardiner är SÅ SVÅRT! Jag får ingen feeling och vet inte vad som passar i vilket rum. Jag vet dock med säkerhet att jag vill ha gardiner i gästrummet. Det är ett måste för att få den här ”hotellfeelingen” tycker jag. Jag har sparat ner två bilder från instagram som ledstjärna för hur jag vill att det ska se ut. Den här bilden kommer från @plazainterior. Vi kommer sätta en gardinskena i taket och ha hellånga gardiner på varje sida om fönstret. Det enda jag är rädd för är att rummet blir instängt eller upplevas som mörkare. Vad tror du?
gardin2
@fridaschuler har det så mysigt i sitt sovrum. Jag tycker om känslan i denna bilden av hur väggen blir tygklädd av den långa gardinen. Det skapar ett ombonat hörn vid nattduksbordet. Steget efter att bestämma om vi ska ha gardiner och hur de ska placeras blev att bestämma vilka gardiner. Det är absurt hur mycket tid jag lagt på detta! Men nu har jag nog hittat rätt gardiner. Nämligen dessa.
gardin
Mellangrå bomullsgardiner från Åhlens. De heter Calypso och finns här.  Nu ska jag bara mäta längden där hemma så att de inte blir för korta.

Sen kommer nästa huvudvärk… mattan! Åh det är så svårt med matta! De jag gillar är alltid så dyra. Budgetmattor ser ofta så… budget ut. Men en huvudvärk i taget. På lördag skruvar far upp takskenan åt mig iallafall. Det blir bra! Ett steg närmare ett färdigt fixat rum.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
5 år sedan

Fina grå längder, kommer att bli tjusigt. I förra inlägget, är det en jumpsuit du har på dig? I så fall varifrån?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
5 år sedan

nej det är svarta kostymbyxor och en svart omlott-topp. Bra illusion att det såg ut som en snygg jumpsuit! 😉

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x