Ny sänggavel från Jotex

Vårt sovrum växer sakta framåt och det gör mig så glad. När vi flyttade in i vårt hus var det viktigt för mig att göra något som kändes renoveringsaktigt eftersom vi aldrig tidigare haft ett eget hem att renovera. Så jag målade sovrummet mörkblått. Jag var väldigt inspirerad av alla mörka sovrum jag såg på instagram. Men det blev aldrig bra. Vi kände aldrig att det var mysigt. Istället kändes det mörkt och trångt. Vi målade om, köpte nya sängbord och sedan la jag anmärkningsvärt mycket tid på att hitta en bra sänggavel. Jag visste att jag inte ville ha en i sammet för det ser man verkligen överallt och jag är faktiskt lite trött på det.

Jotex är bra tycker jag. Hög trendfaktor, bra pris och snabb leverans. Jag hittade vår sänggavel där och eftersom Jotex alltid har bra rabattkoder slog jag till när priset var extra bra. Valet föll på sänggaveln AMSTERDAM (adlink).

Här hänger den i all sin prakt. Sänggaveln är i mjukt beige linnetyg och med två läderremmar på toppen. Sänggaveln hängs på väggen bakom sängen med hjälp av medföljande väggfäste. Så den hänger inte i själva öglorna.

Eftersom jag inte ville att öglan på läderremmen skulle enbart hängas på en ful skruv googlade jag runt lite. Jag blev så himla glad när jag fann dessa mässingsknoppar från Special beslag. Det medföljer ett skruvstift vilket gjorde att knoppen kunde skruvas rätt in i pluggen. Det blev så bra! Gud vad jag älskar när bilden i mitt huvud levereras i verkligheten!

Såhär ser det ut när sängen blivit bäddad med höstlakan från H&M. Det är verkligen magiskt att krypa ner i sängen nu. En kopp te, en skrivbok och en inspirerande podd. Det är mitt recept för härliga vardagskvällar nu.

Det som återstår att fixa där uppe nu är nytt golv, en stooooor matta, stenskivor på sängborden, fönsterkarm och något slags skåp, lite tavlor och pynt. Sen finns det ett större projekt i form av att göra om garderobslösningen. Men där vill jag ta in en arkitekt för sovrummet är så himla stort och utnyttjas inte till sin fulla potential. Det är dock ett framtidsprojekt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
3 år sedan

Himla fin sänggavel! Du skriver att sänggaveln är beige, ser nästan ut som den gråa på dina bilder men det är alltså den i beige?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x