IGTV: Haul från Acasia skincare

Veckans fredagsvideo är ett haulvideo. Jag har fått hem en underbar låda FULL med hudvårdsgodsaker från Acasia skincare. I filmen som finns på min IGTV visar jag alla produkterna och här länkar jag till dem. Några har jag efter filmningen hunnit testa och då skriver jag en liten recension här också. Jag vill också tipsa om att flera av produkterna är på kampanj just nu och är rejält nedsatta i pris!

Dr Temt’s Glycocid Fluid 10%. Denna har jag testat och HERREGUD den är potent. Det är sting i den här rackaren. Och jag älskar det! Jag har haft så mycket problem med acne runt käklinjen på sistone och denna rensade bort och dämpade det så mycket. På bara tre dagar!!!

Hyaluronic Super Serum. Ett högteknologiskt ansiktsserum som ger huden ordentligt med fukt och lyster. Det ger också huden en jämnare hudstruktur och hudton samt en uppstramande effekt med förbättrad spänst. Älskar allt med hyaluronsyra så jag är så peppad på att testa denna!

Dr Temt Moisturizing Toner. Denna Toner är berikad med mineraliserande egenskaper och fyller på med fukt och förnyar huden. Återfuktande toner är alltid en basvara i mitt badrumsskåp. Och WOW, 250 ml! Det är mycket produkt för pengarna!

Hawaii Enzym Peeling. Peeling med enzymer från papaya och annanas som löser upp gamla hudceller och ger en len, mjuk hud med fin lyster. Älskar att denna peeling inte har några korn i sig. Då passar den toppen för den känsligare huden eller för den med akne. 

Elience Age Defence Day Cream. Så taggad på att testa denna. Produkterna består av ytterst avancerad och lyxig hudvård inspirerad av stamcellsforskningen- en banbrytande teknik som motverkar ålderstecken. Och stort plus i kanten för den otroligt lyxiga förpackningen.

Elience Age Defence Night Cream. Den här lyxiga, återuppbyggande nattkrämen är framtagen för att arbeta under natten med att återställa hudens naturliga skönhet medan du sover. Ett extrakt av växtstamceller i kombination med botaniska extrakt ger nytt liv åt glåmig hy, slätar ut huden och ger den lyster. 

Start Me Up Sheet Mask. Ge huden extra kärlek med denna svarta arkmask framtagen med aktivt kol från bambu, genomfuktad med retinol som effektivt avlägsnar orenheter, förfinar porer samt ger ökad lyster och spänst till huden. Älskar sheetmasks! Det är liksom en ansiktsbehandling på 15 minuter! Magiskt!

Lift me up Sheet Mask. En hyllad och prisbelönt arkmask genomfuktad med kollagenserum och E-vitamin som ger omedelbar elasticitet, spänst och lyster till huden. En askungemask att använda innan du ska göra något extra festligt på kvällen eller bara vill få extra mycket glow.

Brighten Me Up Sheet Mask. Detta är en mycket generöst återfuktad mask med serum med C- vitamin, E-vitamin och hyaluronsyra som ger huden fukt, lyster, spänst och en jämnare hudton med mindre synliga linjer och en förbättrad spänst. Denna har jag testat och HERREGUD vilket resultat! Jag har haft två illröda, ömma, inkapslade finnar på käken som i princip försvann helt efter denna mask. MAGI!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x