Nyheter i mitt badrumsskåp

Jag fick lite nyheter hemskickade av Swedish beauty factory. Ska vi ta en titt?

En krämig rengöring som pumpas ut som en olja men på ansiktet blir till en mjölk som masseras in. Och doften! HERREGUD! DOFTEN! Den marknadsförs som att den tar bort även vattenfast makeup men jag upplevde att det inte fungerade så bra. Men jag brukar inte använda min ansiktsrengöringar på ögonen ändå så det gör inte så mycket. Jag älskar denna rengöring. Det är oftast den jag väljer att ta med mig till gymmet att använda efter ett träningspass.

Jag fick även två produkter från bioregena att testa. Solskyddet till höger har jag redan bloggat om här. Till vänster har du en brun-utan-sol. Jag har inte provkört denna ännu men ser mycket fram emot att göra det. Den är helt ekologisk och vegansk.

Tycker du om dessa inlägg med tips på skönhetsprodukter eller är det inte för dig? Ge mig gärna lite feedback så jag vet om jag ska fortsätta med dessa eller inte. Tack på förhand.

5 Responses

 1. Ann-Catrin Andersson skriver:

  Jättekul att du vill dela med dig 🥰

 2. Ann-Catrin Andersson skriver:

  Jättekul att du vill dela med dig 🥰

 3. Ann-Catrin Andersson skriver:

  Jättekul att du vill dela med dig 🥰

 4. Ann-Catrin Andersson skriver:

  Jättekul att du vill dela med dig 🥰

 5. Ann-Catrin Andersson skriver:

  Jättekul att du vill dela med dig 🥰

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *