Önskeinlägg: Tips på bra solskydd

Det är otroligt viktigt att skydda kroppen mot att bränna sig i solen. Dessutom är esp 50 och solhatt din bästa antiaging-metod. Jag använder i princip bara solskydd 50 och när jag fått färg 30 för jag märker att även jag inte bränner mig då, min färg håller i sig längre och framförallt så fjällar jag inte. Jag fick en fråga om jag inte kunde tipsa om bra solskydd och givetvis kan jag göra det.

Eftersom jag gärna använder högt solskydd, vilket även är det vi alla vill använda på våra barn brukar jag och Estrid dela på solskydd. Men sen vill jag även lyxa till det lite med några finare solskydd och det är faktiskt mest bara mina!

Från vänster har du Anthelios 50+ spf från La Roche Posay (adlink) som är mitt absolut favoritmärke när det kommer till solskydd för barn. Denna kräm går snabbt in i huden och blir inte alls kladdig.

Nivea sun sensitive kids (adlink) är ett toppenbra och billigt alternativ. Det är det solskydd vi bunkrar upp med och har både på förskolan, i badhytten och hemma. Det jag gillar med det här märket är att det finns på varenda icabutik och det betyder att man alltid har tillgång till högt och bra solskydd.

Ett lite lyxigare solskydd som jag unnat mig själv i år är 50+ capital soleil från Vichy (adlink). Åh, vad jag älskar dessa franska hudvårdsmärken. Jag har ännu att testa en produkt från Vichy som jag inte älskar! Detta solskydd är en solspray som innehåller hyaluronsyra vilket är så återfuktande och så innehåller den thermalskt källvatten. Perfekt med tanke på att sol och bad är det som torkar ut huden mycket. Jag är besatt av denna!

Det solskydd jag är mest förtjust i just nu är spf 30 från Bioregena. Ekologiskt prisbelönt solskydd som passar hela familjen. Den känns väldigt lyxig och härlig och jag är så in love med den. Bioregena hittade jag hos swedish beauty factory som är en webbshop för hudvård som jag har fallit helt för! Wow vilka fina, roliga, spännande och naturliga produkter de har!

En detalj att njuta av är att min trädgårdsbukett som står i badrummet där uppe just nu matchar mina solskyddsprodukter. Det ser så fint ut!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x