Recensioner av nyheter i sminknecessären

Jag har fyllt på necessären med lite härliga sminkprodukter som jag var i behov av. Nu har jag testat dem ett tag och tänkte ge er en recension av alla produkter. Så att du vet vad du ska satsa på och kanske till och med rent av undvika. Jag är en riktig beautylover och verkligen hoppar ur sängen på morgonen för att äntligen få gå och sminka mig. Jag tycker så mycket om den stunden när jag gör mig i ordning. Lugnet, morgonradion och alla valmöjligheter från alla de härliga magiska burkarna och paletterna.

Jag är supertraditionell när det kommer till nagellack. Kör nästan enbart på rött, rosa, nude eller mörkt vinrött. Men på sistone har jag mer och mer längtat efter duvblått och syrénlila och jag slog faktiskt slag i saken och införskaffade just dessa nyanser. Den blå heter ”air dry” och kommer från Essie. Det är den perfekta duvblå smutsigt pastelliga blå nyansen. Som ett annalkande oväder på en fin sommardag. Du hittar Air dry här (adlink). Den lila är från Depend och heter ”tyrannosaurus ross”. Det är en klart lila nyans som verkligen andas sommar och utslagen syrén. Detta lack hittar du här (adlink). Jag har provmålat båda är var mycket nöjd med hållbarheten.

Jag har uppdaterat sminknecessären med två produkter från NYX som båda är till ögonbrynen. Ögonbrynspennan micro brow pencil i nyansen ”ash brown” (adlink) och ögonbrynsgelen ”control freak” som är genomskinlig (adlink). Jag ÄLSKAR båda dessa produkter. Ögonbrynspennan är helt underbar men till nästa gång kommer jag köra på en nyans mörkare tror jag. Ögonbrynsgelen gör vad den ska och håller brynen på plats. Jag är väldigt förtjust i dessa produkter och kan varmt rekommendera dem. Sen tycker jag också det är toppen att NYX är så bra prismässigt.

Jag är en sucker för eyeliner. ÄLSKAR en fin vinge som ramar in ögat och ger de där sneda flörtiga fransarna. Jag har testat två nya eyeliners. NYX matte liquid eye liner (adlink) som har en tunn pensel och som är supersvart i färgen. Den här är helt fantastiskt! Den andra är från Mary Kay och är en eyeliner med en pennform vilket kan vara enklare att använda för en nybörjare. Den är inte lika intensiv i sin svärta vilket jag föredrar. MEN om man är ostadig på hand och inte så säker på att måla en vinge så är det toppenbra att använda sig av en penna med lite mindre intensiv färg. Då kan man sakta bygga på. Den heter Liquid eyeliner pen och finns här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x