Den senaste tidens empties

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Jag hr tagit slut på en massa produkter på sistone och jag tänkte att vi skulle gå igenom dem i en hederlig emptieslista. Först ut kommer de produkter jag rekommenderar. Sen kommer de jag inte rekommenderar och slutligen de som är utsålda och inte längre finns på marknaden.

Yves Rocher – rengöringsolja. Den här rengöringsoljan var alldeles underbar att använda som first cleanser på kvällen. Den tog smidigt bort allt smink och gjorde huden mjuk och mysig. Den passar känslig hud och har ingen doft. Och det är mitt minus för en olja utan doft luktar så mycket sjukhus och typ hö (?). Och det tyckte jag var trist. MEN produkten är underbar och jag hade gärna köpt den igen.
Chanel – natural pressed powder. Jag tyckte mycket om det här kompakta pudret och använde det under dagen för touch up. Nu är ju chanel väldigt pricy och det går att hitta bra order till en billigare peng. MEN jag älskar den! Jag älskar den lyxiga känsla den bidrar med och jag hellre ett bra lyxpuder än många puder för en billigare peng.
Exuviance – soothing recovery serum. När min hud är orolig, blossar upp med acne, blir väldigt torr eller om jag bara har använt lite för mycket aktiva produkter tar jag fram den här underbara godsaken. Ett lugnande serum som gör under på huden. Den minimerar rodnad och stärker hudbarriären. Otrolig och jag måste köpa en ny asap!
Acasia skincare – energising eye cream. Ännu en otrolig produkt från ett svenskt märke. Jag älskar Acasia och har använt det under lång tid. Bland ingredienserna hittar du bakuchiol som ibland kallas naturens retinol, peptider, gurkmeja, vitamin C och E, Biophytex och hyaluronsyra.
Facing North – Safflower body cream. En underbar bodylotion från svenska märket Facing North. En intensivt återfuktande kroppskräm med flera olika näringsgivande oljor så som tistel och avokado. Den innehåller skyddande antioxidanter och vitaminer som ger långvarig återfuktning och gör din hud mjuk och silkeslen. Aloe Vera som skyddar och lugnar.
Swiss Clinic – micellar cleanser. Wow det här är en otrolig rengöring! En av mina absoluta favoriter när det kommer till rengöringen på morgonen. Jag har tagit slut på tre flaskor av denna och återkommer om och om igen till den. En enkel gel, som inte torkar ut, som doftar fantastiskt och som väcker mitt ansikte på morgonen. I love!!!
Skin treat – fermented mushroom hydrating essence. OMG!!!! LOOOOOVE denna produkt. Innehåller fermenterad reishi som är en svamp känd för sina reparerande och helande egenskaper.  Den återfuktar otroligt! Jag hällde ut den mjölkiga formulan i handen och sen klappade jag in det över ansikte och dekolletage. Ibland upp till 2-3 omgångar tills huden kändes mättad. Otrolig känsla och glow!
Bioregena – spray solaire spf 30 face & body. Jag gillade denna spf men mest på kroppen och mest på stranden. Den är härligt oljig och rinnig vilket är underbart på stranden för man får ett otroligt glow. Men under kläder gillade jag den inte. Jag använder inte heller kropps-spf på ansiktet utan har specifika enbart för det. Jag tyckte den gav ett mycket bra skydd. Plus i kanten för att den är ekologisk.
Jo Malone – hand wash lime basil & mandarin. Jag ÄLSKAR Jo Malone. Det är ett av mina favoritmärken. Den här är lite som Chanelpudret. Man behöver inte köpa en dyr handtvål men jag gillar att unna mig det. Varje gång jag använde den tvålen kände jag mig som kvinnan jag vill vara. Det må vara ”bara” en handtvål men det gav mig den boost jag behöver för att påminna mig om kvinnan jag vill vara.

Aj aj aj nu kommer vi till produkter jag inte rekommenderar.

Proffs Hairspray. Ett ikoniskt hårspray men som inte funkar för mig. Det gör håret för strävt och svårarbetat. Doften är trist och den ger mig inte den lyxkänsla jag vill ha som slutlig finish på en frisyr. Nej det är tummen ner på denna.
Xbrow – gel. En transparent ögonbrynsgel som jag inte gillade. Den gjorde inte att brynen satte sig där jag ville, hade inte tillräcklig stadga och kändes som om den inte gjorde någonting alls. Tummen ner.

Här är produkter som inte längre finns att köpa, men eftersom de är empties så slänger jag med dem ändå.

Rituals – after sun cooling shower gel. Alltså jag har än att stöta på en produkt från Rituals som jag inte älskat. Den här tvålen var inget undantag. Uppfriskande och kylande var den sagolik i somras! Hoppas hoppas Rituals släpper något liknande.
Babor – enzyme cleanser. Nej alltså den här produkten var ett bottennapp. Ett pulver som skulle mixas i handen med lite vatten, byggas upp till ett rejält lödder och sedan tvätta ansiktet med. Jag fick så mycket finnar! Usel produkt!
Rituals – foaming shower gel. Herregud!! Dessa löddrande tvålar som trycks ut i fluffigt skum är TO DIE FOR! Just denna doft finns inte kvar men de har andra i det fasta sortiment och jag vill uppmana dig att löpa och köpa and never look back. Här hittar du alla shower gels hos Rituals.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x