veckonytt #280

Jag var för mallig härom veckan när jag skrev om hur ”vabba” var enkelt för mig. Jag har nu fått tre veckor på raken med vabb i olika längd. Vojne vojne! Vi inleder sportlovet, där estrid skulle vara på fritids några dagar, med vabb. Igen! Jag försöker bolla det hela. Jag tänkte iallafall snabbt slänga upp veckans veckonytt för det är så härligt deppigt tycker jag.

Först ut är de här lamporna som nu kommer med en lila skärm (adlink). Hur vårig och fin? I love!

Jag letar efter ett fint överkast till sovrummet och gillade verkligen den här från Scandi living (adlink). Tillverkat av tunt bomullstyg med krinklad struktur. Den kommer i en massa olika färger. Ett enkelt sätt att få in lite mer vår i sovrummet.

Samma märke, Scandi living, har även dessa underbara linneservetter (adlink). kan man ens ha för många servetter!?


På tal om att aldrig ha för många…. ljushållare! Dessa heter Hurricane tealight no. 25 och kommer från danska Ro Collection (adlink). Jag tycker de är helt otroliga. Som små vaser är de supergulliga och som ljushållare sprider de nog ett underbart sken genom det färgade glaset!

Letar du efter en enkel hög vas? Då har jag ett härligt tips till dig. En riktig klassiker! Den formgavs redan 1936 men känns fortfarande så modern. Det här är underbar skandinavisk formgivning. Du hittar vasen här (adlink).

I helgen bjöd jag min familj på ”köttfest” efter att jag fått hem en låda full av härligt premiumkött från the Fat cow. Det var underbart! sagolikt! Vi är flera i familjen som inte är köttälskare och vi älskade allt! Och köttälskarna i familjen var on cloud nine!! Otroligt kött! Jag vill verkligen varmt rekommendera att spana in the Fat Cow!

Denna vecka är det dags att så luktärter. Jag kommer snart ha en guide på bloggen hur man gör så passa på att införskaffa dina fröer innan. Jag köper alltid mina hos Cecilia Wingård.

Finns det något som osar vår så som en randig ljusblå skjortklänning? Denna är ju otrolig! (adlink)

Detta kan vara den perfekta jackan till våren! Så krispig, lyxig och chic! (adlink)

Sen vill jag slå ett slag för att kolla över sina accessoarer! Ett rejält statementhalsband kan lyfta vilken outfit som helst! (adlink)

Ha nu en underbar vecka!

Kram F!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x