veckonytt #281


I fredags var min vän Anna, som är ett trädgårdsgeni, hemma hos mig! Vi gick igenom min trädgård, våra inspirationsbilder, Pinterest och befintliga fröer. Nu är jag så otroligt taggad på att sätta igång trädgårdssäsongen för i år. Jag har givetvis klickat hem några nya knölar och i år köpte jag från Florea. Helt otroliga sorter! Spana in sortimentet här. Vi drack te och åt hembakta kanelbullar och vips var vår trädgårdsklubb född. Nu ska vi minsann ha regelbundna träffar. För har man en trädgårdsnörd till vän måste man passa på att få all kunskap! Till exempel lärde Anna mig hur jag ska ta sticklingar av min lavendel!

Hur ljuvliga är inte dessa ostbestick? Plockmat är alltid så mysigt och det blir alltid så festligt när man lägger upp det vackert på tallrikar, träbrickor och i fina skålar. Vackra ostknivar blir liksom pricken över i:et (adlink).

OMG DÖR för detta bokstöd! Hur otroligt! Det hade varit magnifikt inne i mitt bibliotek! (adlink)

Golvljustaken!!! Hur häftig? (adlink)


Nu dricker jag ju inte vin MEN jag bjuder gärna på det och nu för tiden finns det en mängd härliga alkoholfria drycker som kommer i glasflaskor. I tider när maten är dyr som bara den vill jag inte slänga en smula mat eller droppe dryck. Då är det perfekt med sådana här korkar att försluta glasflaskan med. Jag tycker dessa är väldigt snygga (adlink).

På torsdag ska jag till Malmö näringslivsgala och nu är min outfit klar men om den inte hade varit det hade jag gärna burit dessa outfits. Som den här smokingklänningen (adlink).

Eller den här cargokjolen med en vit skjorta, rejäla klackar och statementörhängen. Här finns kjolen (adlink).

Slutligen vill jag tipsa om tre superfina vårjackor för dig som behöver uppdatera garderoben inför det lite varmare vädret. Först ut är denna lite längre och väldigt chica jeansjacka. Älskar denna med längden, färgen, bältet, ja hela designen. Snygg till jeans, kostymbyxor, tights och kjol. (adlink)

eller varför inte testa en vit jeansjacka? (adlink)

Otrolig kort trench! Den går upp till stlk 52 och med dragskon på sidorna kan du anpassa passformen efter egen smak! Otroligt elegant! Den är ganska dyr men jag tänker samtidigt att om den sitter bra är det vårjackan du kommer kunna använda år efter år! (adlink).

Ha nu en underbar start på veckan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x