vecka 9.

Igår var sista vabbdagen och idag är Estrid tillbaka till skolan. Det var en långdragen variant denna gång. * in emotional distress*

NU börjar det! Tyst hem, ordentliga arbetsdagar, komma ikapp livet helt enkelt. Jag har en otrolig vecka framför mig. Idag blir det en fixardag. Bokföra, filma och fota innehåll till min insta, skriva blogginlägg och stryka och packa! Japp, jag ska iväg igen. Och denna gång blir vi ett gäng. David följer med som fotograf och jag har med mig modell och allt. Men vi börjar från början.

Idag och imorgon är då fixardagar. Och på torsdag blir det en tidig morgon för mig inne i Malmö då jag ska på frukostevent på Beyond us eftersom Ida Wargs skönhetsprodukter lanseras där. Jag har altid testat något från hennes märke. Superexiting! kul med event och kul att mingla med influencerkompisarna. Sen åker jag hem för att jobba innan jag gör mig i ordning och åker in till Malmö igen med David denna gång. Vi ska på Malmö näringslivsgala. Första gången för mig och det känns väldigt roligt att bli inbjuden. Jag vet att några av mina härligaste kvinnor kommer vara där så det blir nog en livad kväll.

På fredag svischar jag och David iväg direkt efter att vi lämnat Estrid på skolan. Vi kommer styra bilen mot Falkenberg strandbad eftersom jag ska fotografera en MYCKET rolig och än så länge hemlig grej. Hehe, man har ju made it as an influencer när man har massa hemligheter för sig! Där stannar vi över natten och kombinerar business, pleasure, inspiration och avkoppling. På lördag styr vi kosan tillbaka mot Skanör, äter hämtepizza och kollar mellon. Och på söndag tänkte jag göra prick ingenting.

Jag måste planera outfits för alla dessa grejor. SÅÅÅÅ himla kul tycker jag! Jag ska också pinna inspobilder till fotografen och modellen så de vet vad min vision är.

Men först kaffe!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x