Pionens dag

Idag är det pionens dag och enligt mitt tycke är det OBLIGATORISKT att fira det! Om du är en sån som sällan unnar dig blommor så bara måste du göra det idag. Det handlar inte bara om att köpa blommorna, utan om hela ritualen kring det. Du kommer hem och sätter dem i din finaste vas. På kvällen gör du en stor kopp te, tänder några ljus och sedan ska du njuta av blommorna. Blommorna ska påminna dig om vilket härligt liv du skapar för dig själv. Att du älskar dig själv så mycket så att du vill fira dig själv.

Om du köper pioner idag så får du hemskt gärna skicka ett DM på instagram med en bild på hur blommorna ser ut hos just dig.

2 Responses

  1. M skriver:

    Du skrev i något inlägg längre ner att du är besatt av värmespolar – kan du inte göra ett inlägg om hur du använder dem för att få så fina lockar? 🙂 Är sugen på att köpa men absolut sämst på att fixa håret haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *