Listan om 2019.

I min gamla blogg gjorde jag även den årliga lista jag alltid brukar göra för att sammanfatta året. Nu kommer samma lista men med svaren från 2019.

Gjorde du något 2019 som du aldrig gjort förut?
Jag var på skidresa med David och såg Estrid åka skidor för första gången. Jag började träna med en PT. Jag sprang ett lopp (första i vuxen ålder). Jag blev huvudansvarig för vår försörjning när David började plugga. Jag blev headhuntad till Herway!

Vad var din största framgång 2019?
Jag har haft ett riktigt bra år både när det kommer till mitt jobb som advokat såväl som influencer. Det har gått framåt, med mycket att göra och bra resultat i plånboken såväl som i min utövning av yrkena. Jag har tjänat mer pengar på mitt influenceri än jag tidigare gjort vilket känns kul. Jag drog tillbaka min kandidatur till ordförande för Liberala kvinnor. Ett tufft val men som med facit i hand var helt rätt. Att säga nej och lyssna inåt kan faktiskt vara en oerhörd framgång.

Och på ett personligt plan?
Absolut att jag kom igång med träningen. Och framförallt ligger den stora framgången i att jag ändrade mitt mindset. En annan stor personlig framgång är den jag och David hade tillsammans under det halvår han jobbade heltid och pluggade heltid. Oj vad vi kämpade på, men vi tog oss igenom det och behåll vettet under tiden. Jag känner mig väldigt stolt över oss. En annan succé var min dahliaodling. Det var många av mina odlingar som inte blev så bra men dahliorna fröjdades och gav hur mycket blommor som helst! Så taggad på detta blomsterår som kommer nu.

Något oväntat som hände under året?
Ja, det var ju att David började plugga. Nu ska han bli psykolog och jag tror det är ett helt fantastisk yrkesval för honom.

Vilka platser besökte du?
Stockholm, Grekland och Sälen blev det förra året.

Bästa köpet?
Att vi slipade golvet i vardagsrummet och gästrummet! Blev otroligt snyggt! Och sängborden till gästrummet och skåpet från IKEA.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag tyckte om att vi drog upp häcken. Det kändes som att vi tog ett stort steg i att göra huset mer vårt. Jag blev fadder till Harry och det var en av de finaste dagarna i mitt liv. Att jag fick gå på musikal med Estrid. Det har jag drömt innerligt om enda sedan hon låg i min mage och gick under namnet ”krypisen”.

Och ledsen?
Jag var faktiskt väldigt mycket gladare 2019 än 2018!

Årets låtar?
Soundtracket till Matildamusikalen! Första gången jag gick på teater med Estrid och det var den mest magiska kvällen i hela mitt liv! Sen lyssnade vi på musiken i MÅNADER efteråt!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Väldigt mycket gladare. Något otroligt har hänt i mig. Tanken på 80-talsmänniskan började sakta gro i mig och det har växt sig större och starkare och jag känner verkligen en otroligt positiv förändring som drar över mig. Jag ser fram emot att se var jag är i slutet av det här året.

Favoritserie?
Oj, jag såg riktigt många. Men den som nog var bäst var Sense 8 och att the L word kommit tillbaka. LYCKA!

Bästa filmen?
SNARK på film. Jag kan verkligen inte se film. Har inte tålamodet till det. Så tyvärr får det bli pass på denna.

Bästa boken du läste i år?
Det var i vilt tillstånd av Roxanne Gay. Jag recenserade den här och här hittar du listan med alla böcker jag läste 2019.

Bästa matupplevelsen?
Frukostomeletten i Grekland. Det var ren och skär magi att äta frukost där ute varje dag. Magiskt. Men bäst var alla middagar med storfamiljen. Så tacksam för mina föräldrar och min syrra med familj. <3

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag gjorde sånt jag älskar. Var med min familj, hade gemensamt släktkalas med Fredrik, tränade och bara hade superdupermys med Estrid och David. Inget extravagant utan bara hemmamysigt vilket är perfekt för en introvert hemmakatt som jag.

Är det något du saknar år 2019 som du vill ha år 2020?
Jag skulle vilja träna mer, klara milen och sluta vara påverkad av känslomässigt ätande. Jag hade gärna rest mer och gjort ännu mer samarbeten i mina sociala kanaler. Jag vill också ha en walk in closet, en lyxväska, en bebis och en trädgård snäppet bättre än förra året.

Nyårslöfte?
Jag bloggade om mina tre fokusområden för 2020 här.

Högsta önskan just nu?
Jag, David och Estrid är alla tre överens om att vi gärna vill välkomna en bebis till vår familj. Hoppas hoppas blir året detta år! Jag önskar också en starkare och sundare kropp. Och att min familj fortsätter vara friska och lyckliga.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x