Bloggen fortfarande hackad

Bloggen är fortfarande ur balans. Något har hänt och jag har en person som jobbar för att lösa det. Jag kan fortfarande blogga inlägg och jag vet att ni är några som kommer in och andra som har problem. Jag tänker att jag fortsätter blogga under tiden. På så sätt finns det massor med material för er att ta del av när ni väl kommer in på bloggen igen.

Jag skriver detta klockan fyra på morgonen. Estrid vaknade i natt och var dramatisk över att hon hade något i ögat!? Efter diverse hovnigningar, julsånger (?), tvättlapp över ögat och kli på ryggen somnade hon om. Men först var det väldigt viktigt att ha ett nattligt samtal om filmen Paddington 2 som vi såg härom veckan. Sen somnade hon gott. Och den ömma fadern med. Han kan somna på sten. Värre är det för mig. Knallpigg låg jag där i sovrummet och kände hur tråkigt det var att ligga där och glo i taket. Jag har nu gått ner och gjort en kopp kaffe. Det är fortfarande mörkt ute men man känner hur sommaren är på väg. Fåglarna kvittrar numera på morgonen och den finns en svag skiftning i nattmörkret. Det är mer midnattsblått än svart.

Jag vet att jag kommer banan mig själv senare idag som inte somnade om när jag hade chansen. Men nu är jag pigg och då är det bättre att ta tag i dagen än att ligga och glo i taket. Jag har fått avboka min träning i eftermiddag med PT-Lisa. Fick in ett sista minuten polisförhör senare idag som krockar. Jag ska istället följa med Paula på träningspass senare ikväll. Det blir nog bra. Träna bort lite av den nuvarande jobbstressen och sen komma hem och somna gott. Och tidigt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x