Vårnyheter i Estrids garderob

Estrid ärver alltid de mest ljuvliga kläder från sin storkusin Loella. I samband med Estrids födelsedag så kom en ny leverans av kläder och jag tänkte vi kunde ta en titt. Nya koftor och tjocktröjor och ett par rosa oanvända skor. Jag ärver gärna använda kläder men använda skor undviker jag.

En klänning från märket Anive for the minors. Det finns en liknande klänning kvar på rea, och den hittar du här.

Min svägerska är helt magiskt duktig på att hitta spännande och vackra barnkläder. Det är verkligen lyxigt att få lov att ärva allt detta.

Little Marc Jacobs hittar du här. Det är så fina och färgglada kläder.

När vi gick igenom kläderna var storfamiljen här och när denna tröja kom fram utbrast Paula och mamma unison ”ahhh finns den i vuxenstorlek!”. Fin va?

En klassisk vitblårandig tröja från det franska barnmärket Petit Bateau. Alltid när vi är i Paris tycker jag om att gå inom butiken där och titta på dessa klassiska franska barnkläder. Helt ljuvliga är de!

Tuff vårjacka från Scotch R´Belle. Ett märke jag aldrig tidigare har hört talas om. Åh så mycket fint!

Pyjamas från Livly. Enda sedan Estrid föddes har vi främst använt pyjamas från Livly. De är de mjukaste jag någonsin känt. Och visst är det något särskilt gulligt med barn i mjuka pyjamas. De är så gosiga och rosiga och tufsiga där på morgonen och sovvarma i en mjuk pyjamas.

Ett annat par oanvända skor från Akid. Dessa är fortfarande lite för stora men mot sensommaren kommer de passa perfekt tror jag.

Nu ska jag dricka upp min kopp kaffe och ta itu med denna dagen. Klockan är inte ens halv tio och jag är redan trött på min familj. Hur många gånger kan man rimligtvis hinna tjata på ett barn inom loppet av 2,5 timme. Jag vet svaret. Enmiljontusenfemtielvamiljarder gånger. Och hur många gånger kan ens man fråga var något finns och säga att han letar överallt och bara inte kan hitta det samtidigt som man trött pekar och säger ”där, mitt framför dig”. Jag vet svaret. Enmiljontusenfemtielvamiljarder gånger. Nämnde jag att det vara gått 2,5 av denna helg? Lord have mercy!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x