En misslyckad barnfest men en väldigt lyckad lördag

en misslyckad barnfest-1
Igår var jag och Estrid på barnfesten på Malmö live. Men det var en shit show utan dess like. Stor besvikelse. Halva malmö hade kommit dit men Malmö live själva hade nog beräknat att cirka 100 personer skulle komma dit. Det var för mycket folk. Supertrångt, en timmes kö att komma in, sen fick man va 30 minuter inne på barnfesten. Då kunde man välja mellan att spendera dessa 30 minuter på att stå i kö till en ansiktsmålning, stå i kö till ett ballongdjur eller dansa på ett extremt trångt dansgolv. Estrid did not take it! Hon gillade inte alls att det var så mycket folk. Vi satt en stund och tittade på spektaklet men sen åkte vi hem.

På vägen hem köpte vi vår favoritmat. Ostar, charkisar och godsaker. Vi överraskade David med middagsvalet och sen åt vi god middag och avslutade kvällen med lördagsgodis framför mästerkatten i stövlarna. Sen tittade jag och David på True detective men gissa en gång vem som somnade på soffan typ direkt. Japp, yours truly.

Väderprognosen säger fortfarande sol frun lunch och framåt så det blir nog en härlig dag i trädgården med många timmars fix. Det ser jag fram emot. Ha en fin söndag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x