Den ultimata tjejkvällen

tjejkvällen-1
Igår drog jag på mig min fina klänning från Laura Ashley och drog på mig en jacka från Lindex och kände mig all powerdressed and all. David och Estrid skjutsade mig in till stan där jag mötte upp min syrra Paula.
tjejkvällen-2
Jag hade blingiga örhängen på mig!
tjejkvällen-4 tjejkvällen-5 tjejkvällen-6
Vi välkomnades in och det bjöds på bubbel och mackor. Jag försökte fota där inne men det var sjukt trångt. Det var synd för jag försökte få till bilder på både Nespresso och Yves Rocher som gjorde något spännande i ett hörn, men till det hörnet lyckades jag inte komma. Men jag och syrran hade mysigt där vi stod och vi åt och pratade ikapp om vad som hänt sen sist. Mest spända var vi såklart på att modevisningen skulle börja.
tjejkvällen-7 tjejkvällen-8 tjejkvällen-9 tjejkvällen-10 tjejkvällen-11 tjejkvällen-12 tjejkvällen-13
Som sagt, sjukt mycket folk!
tjejkvällen-14
Sen började modevisningen och jag hittade en hel del guldkorn, och i den mån jag hittar det online länkar jag till plaggen. Först ut kom en kvinna med rakat huvud. Alltså, fler kvinnor borde go all Linda Bengtzing och raka av sig håret för det är innerligt vackert. Mitt platta bakhuvud (och runda huvud) förhindrar dock denna frisyr på mig. Men för er andra, gör det! Denna modell bar en duvblå klänning från Samsoe & Samsoe med vacker spetsryggtjejkvällen-15
Modellerna var vanliga kvinnor och de var så modiga som vågade gå visning. De var stolt, vackra och det blev riktig girlpower där i biosalongen. Den här modellen hade en jättefin kuvertväska med typ etnomönster från Icarima.
tjejkvällen-16
Jag ser mig i denna klänning en varm sommarkväll, sippande på något härligt vid någon typ av vatten. Klänningen är från Tory Burch och modellen hade på sig mina absoluta drömmigaste skor just nu. Valentino rockstud pumps! Vi som bor i Malmö hittar dessa dyrgripar på ABCD.
tjejkvällen-17
Love this dress från Laura Ashley. Jag ser mig återigen sippandes på något gott, vid vatten, men denna gång på vattnet, i en båt. Företrädesvis en yacht! =) Med andra ord, den perfekta sommarklänningen.
tjejkvällen-18
Denna modell bar på en dramatisk och så vacker kaftan från Sissel Edelbo, som du hittar i butiken Gry. Modellen viftade dramatiskt med sin solfjäder och var på alla sätt vis helt oemotståndligt fab! Vi tar en titt till på den vackra kaftanen!
tjejkvällen-19 tjejkvällen-20
Omlottklänningen! Det måste vara den mest smickrande klänningsmodellen ever! Denna var jättefin och kommer från butiken Folk i Malmö. Den matchades med the most stunning halsband som jag känner att jag MÅSTE ha. Halsbandet kom från MK Silver som är ett hett tips till alla smyckessugna. De har verkligen allt snyggt man vill ha.
tjejkvällen-21
Sen kom underklädes- och badklädesbutiken La Leia in med tre sköna modeller som visade upp badmode, underkläder och en brudlook. ÄLSKADE att som alla stora modevisningar så stängdes denna show med brudlook. Och vilken brudlook sen! La Leia har ju verkligen de mest vackra, lyxiga, sexiga och sensuella underkläder man kan tänka sig. Det är dit du ska gå. Och tips från coachen, om du köper matchande underkläder så satsa alltid på två trosor per BH. Trosorna tvättas och slits mer än BH:n. Jag själv hade nog satsat på två eller kanske till och med tre trosor. På så sätt har du ett vackrare set mycket längre. Hur läckert är det by the way inte att matcha baddräkt med sjal. Instant Rivieraglam!
tjejkvällen-22

En flörtig donna som visade vackra underkläder. Och sen…grand finale…tjejkvällen-23

BAM! tjejkvällen-24

Look at this beauty! Nu MÅSTE jag ju verkligen gifta mig! tjejkvällen-25
Efter modevisning och bensträckare slog vi oss återigen ner för att se en förhandsvisning av filmen Eddie the Eagle. Den var jättebra! Vi skrattade, tjöt och på slutet kom någon tår. En riktig feelgood-film som är min bästa typ av film. Pojken med trassliga knän som bara ville åka till OS och tävla. Om han tillslut kom dit? Ja, det gjorde han. Hur gick då på OS? Det får du veta om du ser filmen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x