Svar på frågestunden

mode jag längtar efter-5
Hej alla gulliga! Tack för era grymma frågor! Jag ska svara på dem alla (och vissa var så bra att de nog får bli ett helt eget inlägg!).
må bra-1
* Vad är dina bästa ”tips” för att bli bodypositive ang sitt egna självförtroende och självkänsla?

Ja det här är ju ingen enkel nöt att knäcka. Jag tror att basic är att vara snäll mot sig själv. Att varje gång man talar illa om sig själv, högt uttalat eller inne i själen, så ska man stanna sig och direkt säga ”NEJ så pratar du icke om min bästis”. Jag tror också på att inte ta sig själv på för stort allvar. Ibland kanske det kan vara ok att bara vara en kropp. Det är också väldigt viktigt att koppla bort kroppen från värdet. Att ens värde inte sitter i ens kilo. (Fast inte om du tänker på din kroppsvikt i guld för då skulle du vara svinrik och det är ju nice! =) ). Jag ska ärligen säga att jag inte vet om jag någonsin blir helt avslappnad i förhållande till kropp och vikt. Men jag vet att jag iallafall är på den bästa platsen jag någonsin varit och om jag kan komma ännu längre är jag bara tacksam. Och så lite snabba tips
– följ kvinnor i sociala medier som ser ut som du. Jag är till exempel besatt av @beautynotsize
– Försök sluta äta som tröst, belöning, sällskap eller straff. Försök att avdramatisera din mat. Fokusera på fem mål om dagen. Ät ordentligt, hela kostcirkeln och regelbundet.
– Köp kläder som passar. Spana till exempel in ASOS curve eller VKKS.se som har ett stort utbud i flera storlekar.
julstress-1
* Vad önskar du dig i julklapp?

Åh, vilken bra fråga! Jag tror detta får bli ett helt eget inlägg! Tack för bra content creation boo!
julafton 2017-7
* Vilka är dina måsten på julbordet?

Jag är inte superpeppad på julmaten. Så det jag fokuserar på är ägg, Davids köttbullar, prinskorvar och Brysselkål. Jag gillar den första skivan skinka som man äter när den är griljerad. Jag ÄLSKAR hembakta lussebullar och julmust och clementiner. Men annars är julmaten lite sisådär tycker jag.
bröllop3-1
*Och hur ser målen för nästa år ut?

Ännu en GRYMT BRA fråga! Det får också bli ett helt eget inlägg! Här kommer jag nämligen kunna skriva hur mycket som helst. Jag ÄLSKAR att få drömma mig bort och skapa mål, drömmar och njuter verkligen av att se alla möjligheter som finns där ute.
rädslolistan-1
* Hej! Jag saknar dina videos på Youtube, kommer du att göra några fler?

Hej gulle! Jag saknar dem också! Jag vill göra fler men jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop det tidsmässigt. Det glädjer mig att ni saknar mina videos men det stressar mig att jag inte kan leva upp till era önskemål.
datenight på Nama-1
* Var köper du dina kläder?

Från alla platser som säljer kläder! =) Skämt å sido, men jag är inte särskilt bunden vid en särskild affär. Jag gillar H&M för deras smidiga webbshop och bra priser, men tycker utbudet är lite tamt. För på Zalando och Boozt finns hur mycket mer som helst, men där är mycket lite dyrare. Så där sparar jag ner drömmiga grejor som jag försöker fynda på rean. För lite mer crazy kläder, eller till särskilda events eller utklädningstillfällen tycker jag ASOS är toppenbra. Jag shoppar nästan uteslutande på nätet för jag har noll tid att gå i affärer. Jag har börjat spana kläder så smått på second hand igen och börjar få tillbaka min gamla förkärlek för vintage.
davids sommarkalas-6
* Hej! Hur tänker du kring familj längre fram? Fler babies? Önskar du blogga knuten till en viss portal, typ Femina längre fram? Husdjur? Tatueringar? Något du är sugen på? Tack för guldkornsbloggen <3

Hej gumman! Jag tänker att det vore kul med ett syskon till men att det känns jobbigt att behöva vara gravid och föda barn igen. Inte den roligaste tiden i livet. Just frågan om familj kommer jag istället utveckla i en egen text lite längre fram för mycket har hänt på sistone. På frågan om portal så är du verkligen spot on. Jag drömmer om att få blogga på just Femina. Jag tycker jag hade varit PERFEKT för dem, men vet inte riktigt hur jag ska komma in där. Tips någon? INGA husdjur. Hatar dessvärre alla djur. Tatueringar? Yes. En ful liten grej på underarmen som gjordes i min något stökiga ungdom. =) Något jag är sugen på? Alltså i matväg? Livsväg? Jag kan säga att jag just nu är grymt sugen på julmust! Och att få börja blogga hos Femina. Livets stora mål de där två! Och tack för att du läser bloggen, du underbara guldkornsläsare!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Kul med frågestund, nu fick vi lära känna dig ännu mer!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x