Barnkalas, släktkalas och två slutkörda föräldrar

barnkalas-1
Vilken helg vi haft! Barnkalas, släktkalas, fredagsmys och trädgårdsfix. Det har varit popcorn, godis, tårtor, kakor, korv med bröd och glass på längden och tvären. Och vi är slutkörda. Men glädjen vi har sett i Estrid denna helg har varit ren och skär magi. Nu är hon nattad och sover gott. I sängen ligger alla nya nallar och dockor hon fått och här nere finns stora högar med presenter att fortsätta leka med imorgon.

Vi sitter lite sådär lagom apatiska i soffan nu. Dagarna har verkligen gått i ett och det var underbart dock smått traumatiskt att ha 18 förisbarn på kalas. Tur vi har ett stort hus ;). Och att det var fint väder så vi kunde hiva ut ungarna för att springa av sig. För oss är det en självklarhet att man bjuder alla i gruppen och visst är det hiskeligt med 18 barn på en och samma gång. Men det priset betalar jag gärna för vetskapen om att alla fick känna sig inkluderade.

Jag vet att jag varit en usel bloggare de senaste dagarna men det har bara inte gått att få ihop det. Jag ser att ni fortsätter kika in här ändå och för det ska ni har all världens kärlek. <3

Nu ska jag njuta av en kvällskopp te, mästarnas mästare på tv och givetvis ska jag plocka fram lite överblivna godsaker från kalasen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x