Girlsbrunch hos Carro

girls brunch-1
Såhär ruffsig är man om man dagen innan haft världens mest tuperade frisyr. Så med lejonman, leopardjumpsuit och kamera redo traskade jag hem till Carro.
girls brunch-2
På vägen köpte jag gå-bort-present i form av färska örter för Carro har gröna fingrar och är en jäkel på matlagning.
girls brunch-3
Ostar, korvar, crepes, juicer, färskpressat kaffe, foccacia, frallor, äggröra, chokladpudding och sommarsallader dukades fram. Runt bordet satt gamla bekantskaper och nya. Fast att vi precis mötts flödade samtalsämnena och det var högt i tak, förlösande skratt och tårar som torkades från ögonvrån.
girls brunch-4
girls brunch-6
Ni ser ju! Herregud vad vi skrattade! Och Angela var där i fotsid somrig långklänning.
girls brunch-5
girls brunch-7
Emma var också där i jeans och linne med den vackraste rygg jag sett på länge.
girls brunch-8
Snabbt for timmarna fram och tillslut bara var vi tvungna att vinka hej då men då hade vi redan gjort planer på att träffas igen. Med fördel genom att ha ett ”sminkparty” hos mig. Alltså hur kan man inte älska de här tjejerna!?
girls brunch-9 girls brunch-10
Oj vad jag behövde denna helgen! Utekväll, kärleksboosting och tjejbrunch. Skratt, skratt och lite glädjetårar. Vänner och kärlek. Jag har tankat upp av allt det var brist på.

Idag är det måndag och jag har jobbat. Jag inväntar Amanda som är vice ordförande i Liberala Kvinnor. Vi ska planera lite för framtida möten och grejor som står på vårt schema. Vi ska skriva lite och klura på trygghetsskapande åtgärder för kvinnor här i Malmö.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
8 år sedan

men frida jag älskar dina inlägg så mycket! man vill ju bara hänga med på ALLA dina powerdejter med härliga människor 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
8 år sedan

gud vilken fin kommentar! tack! jag har under många år haft så svårt att få riktiga vänner så det är med stor tacksamhet jag träffar min vänner nu. Jag kan liksom ännu inte riktigt förstå att de verkligen är mina och VILL va med mig! =) Så lyckligt lottad!

Att vara någons fru
Att vara någons fru
Reply to  Frida G Svensson
8 år sedan

Hur kan man INTE vilja vara med dig? <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Att vara någons fru
8 år sedan

Right back at ya!

Anna
Anna
8 år sedan

Den där jäkla dressen du har på dig var riktigt fin. Var kan jag få tag på den ?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
8 år sedan

haha du är för härlig! dessvärre har dressen något år på nacken, men kommer från HM från början. Kanske på tradera?

Caroline
8 år sedan

Säger som Emma, hur skulle man inte vilja vara med dig?!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
8 år sedan

Du är finast!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x