De mest romantiska timmarna

moto boy MSO-1
Malmö live! Alltså, vilken byggnad, vilken lokal, vilken känsla! Älskar den platsen. Vid det här laget vet ni ju att vi var där i lördagskväll och njöt av Moto Boy och Malmö symfoniorkester och bara vältrade oss i kärleken och romantiken.
moto boy MSO-2
Jag var på alla sätt och vis mycket gala om jag får säg det själv. Med ny spetstopp och 60’s frisyr kände jag mig väldigt flärdfull och symfoniorkesterappropriate.
moto boy MSO-3 moto boy MSO-4 moto boy MSO-5
Spetstoppen är från HM och har de vackraste av detaljer med fina volangärmar, en något öppen rygg och klädda knappar i nacken. Väldigt Morticia Addams fast mer 2016.
moto boy MSO-6

Hårets pryddes av ett lastgammalt diadem som är tungt och skimrar i lila och grönt.moto boy MSO-7
Hej hej! Här står jag och bara casual poserar på Malmö live. Konserten var i två akter (men för min del kunde den få ha varit 20 akter) och jag hade förbeställt lite pausmat.
moto boy MSO-8
Ostbricka, charckbricka, någon pralin och så vin till David och alkoholfritt mousserande till mig. Efter att konserten var slut gick vi till hotellet där vi skulle bo. På hotell Renaissance såklart! En liten drink i baren och väntade en lång natt i hotellsäng med fluffiga täcken och ingen liten bebis som skulle väcka oss. Morgonen efter vaknade vi, gjorde oss i ordning och gick ner till hotellfrukosten. Det är SÅ lyxigt att komma ner till en frukostmatsal som dignar av allt som är gott. Staycation, vilken grej! Bästa för trötta småbarnsföräldrar!
moto boy MSO-9
moto boy MSO-10
Jag läste morgontidningen och drack te och var klädd i en fierce jumpsuit. Kort efter frukosten fick jag kyssa min man farväl och när han åkte och hämtade lilla skruttisen gick jag sakta genom Malmös gågata och hem till Carro som hade utlovat tjejbrunch extra allt. Jag säger så här, kvinnan har tidigare haft en cateringfirma. I rest my case och alla bilderna får ni i ett inlägg imorgon.
moto boy MSO-11
Den här tjusiga fick jag spendera min lördagskväll med. <3 <3 <3
moto boy MSO-12

På allt sätt och vis en mycket mycket bra lördagkväll och söndagmorgon!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Låter helt underbart!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

<3 <3 <3 det var det också!

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!
7 år sedan

så fina bilder

Frida G Svensson
Frida G Svensson

tack fina du!

Marlene
Marlene
7 år sedan

Men jösses! (Som min mamma hade sagt) Vi måste prata närmare om denna uppenbarelse till jumpsuit! Till exempel var jag kan hitta en exakt likadan? Puss och kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marlene
7 år sedan

haha gulle du! Tack! Den är från h&m men har något år på nacken. Tror tyvärr inte den finns i butik något mer. Kram på dig

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x