Nu är vi framme på Kreta

kreta dag 1-1
Nu är vi äntligen framme på Kreta. Efter en hiskeligt tidig morgon och taxi, tåg, flyg och buss anlände vi tillslut på Avra Imperial. Ett drömmigt hotell med barnklubb, egen pool till rummet, tysta avdelningar, frukostavdelning för enbart vuxna, barnområde, strand och mycket mycket mer. Och icke att förglömma, ett riktigt bra Wi-fi. Dessvärre har jag åkt på förskolebaciller från helvetet och efter lunchen gick jag bums och la mig. Efter några timmar sömn och en dusch följde jag med familjen ut på middag.

kreta dag 1-2 kreta dag 1-3
Vi hade det toppen. Mat, skratt och en Estrid som somnade bums i vagnen så vi vuxna fick äta ostört hela måltiden. Efter middagen traskade vi alla hem. Vi satt en stund på balkongen och tittade ut över det upplysta poolområdet, för att sedan krypa ner i sängen och somna vid kl 21. Haha, äkta småbarnsfamilj.
kreta dag 1-4

Första dagen på en resa är alltid lite mer av rekognosering och mindre av relaxing. Men det kommer bli relaxing också. Med 6 vuxna på en Estrid har vi massa möjligheter till avlastning och vi kommer smita iväg både till gymmet, spåavdelningen, massage och annat roligt. Mina föräldrar kommer även ta Estrid någon natt vilket kommer göra underverk, I tell you that!
kreta dag 1-5

Imorgon lär det bli bildbonanza så det förslår! Och PS hur jäkla bossig är inte min nya t-shirt (här). Perfekt för mig som alltid snackar om systerskapet!

Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!
6 år sedan

Så härligt kollar med på resor till kreta

Frida G Svensson
Frida G Svensson

Åh ja, åk, vi har det underbart här!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x