Den sista arbetsdagen!

kreta dag 1-13
Här sitter jag på kontoret och gäspar. En enda dag. En enda dag jobbar jag och imorgon åker vi hela familjen till Grekland. Sen har jag en vecka i Grekland och en veckas semester i Sverige. Sen några veckors jobb och sen ytterligare några veckor senare i sommar. SÅ skönt det ska bli.

Vi är slutkörda. Det är inte ofta vi sover en hel och fridfull natt, det har varit en intensiv vår för både mig och David, vi har köpt hus, planerar bröllop, har en två-åring (do I have to say more?), politiken, bloggen och så allt där emellan. Nu ska jag bara njuta. Frukostar, god grekisk mat, böcker under en solstol, plask och bus i havet och poolen med Estrid, njuta av att se henne dansa minidisco med Lollo & Bernie, få lite färg på mina ben och bara vara.

En dag och sen hem och packa det sista. 04.15 kommer taxin och hämtar oss imorgonbitti och sedan väntar semester. Jag kommer dra ner på bloggandet och bara blogga ett inlägg om dagen, men jag tänker att ni förstår det och tycker att det är ok!

Vi ses i Grekland vänner!
kreta dag 2 dagen-9 kreta dag 2 dagen-12 kreta dag 2 kvällen bloggversion-11 kreta dag 3-2 kreta dag 5 dagen-1 kreta dag 5 kvällen-3 kreta dag 5 kvällen-17 kreta dag 7-6 estrid miniroom docka-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla Wolter
Ulla Wolter
6 år sedan

Ha en riktigt skön semester!👍😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla Wolter
6 år sedan

Hej Ulla! Tack! Du må tro vi har det härligt. Vilken lyx att vara 6 vuxna på ett barm. Kram på dig

Caroline
Caroline
6 år sedan

Hoppas ni får en riktigt härlig och mysig resa nu! 😘
Har tänkt kommentera flera gånger men jag hinner aldrig, att vara hemma med två små barn tar upp mycket tid 😜😴

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
6 år sedan

Tack fina du! Jag är så glad att den lilla tid du har la du hos mig! <3 Vi har det jättefint och njuter massor!

Sandra Olsson
Sandra Olsson
6 år sedan

Kära, ha nu en riktigt skön semester!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra Olsson
6 år sedan

Tack! vi har det finemang!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x