Resultatet av en photoshoot hos Kronan

Kronan photoshoot-1
Hela helgen var jag på Kronan för att göra ett fotojobb som tävlingsfotografen. MY GOD I loved it! Jag blir så otroligt inspirerad och full av beundran av dessa människor! Inte klokt vad kroppen kan klara av. Gudar och gudinnor, som går mitt bland oss!

Här ser du ett smakprov på hur det blev. Resterande 400 bilder är nu skickade till uppdragsgivaren. Jag hoppas på att få fota fler gånger för det var verkligen riktigt skoj att fota in action. De rör sig så otroligt snabbt så man måste vara snabb på avtryckaren. Det var lite av en workout för mig med för jag sprang, knäböjde, låg på golvet, stod på lådor och gud vet vad, allt för den perfekta bilden.

Nu håller vi röd dag tycker jag. För egen del blir det mest packning och förberedelser inför torsdag då vi äntligen åker till solen, maten och värmen i Grekland!
Kronan photoshoot-2 Kronan photoshoot-3 Kronan photoshoot-4 Kronan photoshoot-5 Kronan photoshoot-6 Kronan photoshoot-7 Kronan photoshoot-8 Kronan photoshoot-9 Kronan photoshoot-10

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x