Good morning world!

morgonvy-1
God morgon fina vänner!
Idag fick vi sovmorgon till kl 8, men tro inte vi är särskilt utvilade för det. Varje natt tassar Estrid in till oss och sen är det som att ha en yrvind i sängen i någon timme innan hon somnar om. Men ändå, kl 8, det får man ju tacka för.

Idag ska vi bara vara. Jag känner att jag varit borta mycket innan, både fysiskt men även med snoken över datorn hela tiden. Så idag vill jag stänga ner datorn, lämna mobilen hemma och bara vara med Estrid. Men först ska ni ju såklart få dagens tips från Skincity.

Idag är det 40% på Glominerals som gäller. Behöver du smink ska du lyssna noga nu. Men mitt tips kommer handla om penslar och borstar. Om du behöver smink så satsa nu, men min erfarenhet är att det folk oftast glömmer bort är att borstarna är A och O. Bra borstar ger en snygg applicering oavsett om din ögonskugga kostar 40 kr eller 400 kr. Vad behöver man då i borstväg? Massor! Men jag sållar ner till mina tre hetaste borsttips. Först ut en underbart formad borste för puder/bronzer/rouge, LUXE setting power brush. Till ögonen behöver alla två borstar, en för att packa på färg på ögonlocket och en för att sudda och lägga färg i ögonloben. Då rekommenderar jag eye base brush och eye blender brush. Det var dagens heta tips och nu klappar jag ihop datorn, gör en kopp kaffe och bara har lördag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x