Tillbaka till samma vanor

estrid sängen-1
God morgon god morgon!
Allt är som vanligt igen. Vi sover i våra egna sängar och Estrid äter lingongrova med leverpastej. Jag dricker vårt egna kaffe och vår egna mjölk. Det har varit underbart att resa men för en hemmakatt som mig är det precis lika underbart att få komma hem till alla rutiner och vanor.

David tassade tyst ut ur i sovrummet tidigt i morse medan jag och Estrid fortfarande sov tungt. Han har åkt iväg över helgen för att gå på en festival så det är tjejhelg som gäller här hemma. Mina storslagna planer på lekplatsbesök ser ut att gå i stå för usch vad det regnar. Men det gör precis ingenting, för det är helg och efter helgen har vi en hel lång veckas semester kvar. Nu har vi tid för lekplats, akvariebesök, bokläsning, god mat och vila.

Ha en fin helg mina vänner!
estrid sängen-2 estrid sängen-3 estrid sängen-4 estrid sängen-5

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna Suleika
7 år sedan

Det är fint att vara en hemmakatt – det är jag också! ♥

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
7 år sedan

det är det bästa jag vet, att få skrota runt här hemma. =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x