Januari wellness – din lilla feelgoodbibel.

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Jag vet att ni är flera stycken som känner av januaripeppen och ”nu jäklar ska jag komma i form”. Jag vet det för jag känner likadant själv. Även om jag inte vill. jag vill inte dras med i hetsen och det extrema. Jag vill fortsätta leva i min långsamma livsstil av för mig bra val. Däremot så vill jag uppmuntra era hälsodrömmar. För sanningen är att de 11 kilona jag än så länge gått ner och all den träning jag fick in förra året gjorde väldigt mycket positivt för mig. Minskad känsloätning bidrog till att jag hanterade känslor bättre vilket på sikt har gjort mig starkare. Så med det sagt, jag vill uppmuntra hälsoresan men samtidigt visa att den inte behöver vara så manisk och strikt, extrem och tidsbegränsad. Den ska vara ett sätt att leva. Och när det kommer till att leva vet du ju redan att jag vill leva härligt.

Jag älskar snygga träningskläder. Om man har dålig träningssjälvkänsla blir det inte lättare att komma igång om man samtidigt känner sig som en urtvättad disktrasa i noppiga tights och mannens gamla band t-shirt. Unna dig nya snygga träningskläder.

Grön tränings-bh casall // gröna träningstights casall // overall från global funk // parkas från Adidas by Stella McCartney

Här är tips på träningskläder som går upp till 3XL. För alla kroppar förtjänar snygga träningskläder.

Plommonlila tights Röhnisch (adlink) // plommonlila sport-bh Röhnisch (adlink) // leotights Kappahl XLNT (adlink) // leolinne Kappahl XLNT (adlink)

För att riktigt gå all in på träningen tycker jag det är så kul med snygga accessoarer. En snygg vattenflaska och träningsväska känns så himla kul! Och om du inte vill träna på gym utan köra hemma så vill jag rekommendera fyra redskap som möjliggör massa rörelse i hemmet.

Vattenflaska Stronger // resistansband Casall // träningsväska Nike // yogamatta casall // hantel Casall // pilatesboll Casall

Nu kommer tips på träningsövningar och hjälp till positivt mindset! För tränings kan kännas så svårt när man inte ens vet vad man ska börja. Därför vill jag tipsa om videos på Youtube som jag gillar. Men du får även tips på meditation och en riktigt bra bok för det här är inte bantning eller hets. Det här är lyxig self care!

Här är en video på hur du kan träna hel kroppen med resistensband som kommer i tre olika nivåer och jobbighet.

När jag yogar hemma kör jag alltid alltid med Yoga with Adrienne. Hon är min absoluta yogafavvis! Just nu har en 30 dagars yogachallenge som började alldeles precis.

Jag har tipsat om den här boken innan ”slutbantat” av Erik Hemmingsson. Jag älskar den och den står för precis allt jag står för! Läs den och sluta banta en gång för alla min vän!

Här är en annan bok som jag tyckte mycket om ”The universe has your back” av Gabrielle Bernstein. Jag tror verkligen på laws of attraction och att det man ber om och visualiserar också kommer till en. Det är en mindfullnessbok som också är spirituell. men väldigt lättläst och peppig.

Om du inom din hälsoresa vill bli mindre stressad, sova bättre och känna tacksamhet vill jag tipsa om att försöka meditera. Jag har svårt att meditera själv i ett tyst rum och därför gillar jag guidade meditationer. Det gör det enklare för mig att vara närvarande i meditationen. Den här videon tycker jag om.

Nu går vi vidare till mat! Eller frukost ska jag säga!

Frukost är så härligt tycker jag och just när det kommer till ”hälsosamma” frukostar så är de svingoda. Dessa recept känns så lyxiga och new york-brunchiga att äta. Många av dem går att svänga ihop dagen innan så du snabbt och enkelt kan äta dem på morgonen.

Overnight oats av Annika Malm, klicka för recept.

Bananpannkakor av Mat & vinguiden, klicka för recept.

Chiapudding med kokos och färska bär av Ica, klicka för recept.

Chokladsmoothiebowl av Melissa Overgaard, klicka för recept.

Avokadotoast med äggröra av Matskafferiet, klicka för recept.

Nu går vi vidare till necessären.

Jag älskar att ha en necessär med lyxiga produkter som jag använder när jag duschar efter träningen. Särskilt om det på träningsplatsen finns en bastu! Åh, då kan man ha ett riktigt spa efter träningen. Så viktigt för själen att inte bara hasta igenom träningen, utan att få landa i den och ta hand om sig själv innan, under och efter träningen. Här är tips på beautyprodukter som är stora favoriter hos mig.

Kroppstvål Molton Brown (adlink) // shampo och balsam från Kerastase (adlink) // torrshampo från Living proof (adlink) // cleansing facial balm från Sensai (adlink) // bodybutter från Laura Mercier (adlink) // kroppspeeling från Fresh (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x