Onsdagslista

Listans mästarinna, Sandra Beijer, inspirerade mig till även denna lista. Enjoy!

estrid-1
Hur har din dag varit?
En väldigt vanlig dag. Upp med Estrid, koka kaffe och gröt, på med radion, tända ljusen och sen det vanliga. Borsta tänderna, mina egna och Estrid sju små minisar. Klä på oss, sminka mig och natta Estrid för förmiddagssömn.
Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Joel! <3 så fint! Mamma ville att jag skulle heta Astrid men istället fick mitt barn heta Estrid.
shopping-1
Vilket är ditt största beroende?
SMINK! Älskar smink! Egentligen all shopping älskar jag. Men beroende? Kanske lite mer åt tröstshoppinghållet om jag ska vara ärlig.
smink-1
Vad gör du när ingen annan ser?
Exakt det som du gör!
Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?
Jag vet inte om en gör det men jag älskar att brodera med korsstygn!
dryck-1
Vad beställer du på krogen?
Alkoholfritt för jag dricker inte alkohol.
Vilken är din största skräck?
Att ligga på dödsbädden och bara ångra att jag la tid på karriär och inte på min familj. Jag vill arbeta för att kunna frigöra så mycket tid som möjligt. Min skräck är också att de jag älskar ska drabbas av sjukdomar. Usch, vill inte ens tänka på det.
ragg-1
Hur gör man för att ragga på dig?
Ja, alltså nu är jag inte så raggvänlig. Inte för mitt utseende *how rude* utan för att jag är en upptagen kvinna. Om jag ska vara ärlig så blir jag ofta rätt irriterad när jag blir raggad på. vill mest bli lämnad i fred. Däremot kan jag tjusas av att jag märker att en man finner mig intressant och spännande. Men oftast är män mest rädda för mig tror jag. 
Vad har du funderat över på sistone?
Mycket på bloggen! Lägger varenda minut jag har över på bloggen och tänker hela tiden på framtida inlägg, lättar inspiration och funderar mycket på hur jag ska göra för att öka mitt läsarantal.
Vad var det konstigaste som hände i helgen?
Inte mycket ska ni veta. Lever ett ganska okonstigt liv och jag njuter av varje lugn sekund. The days of drama is over! Lite konstigt var kanske att jag avbokade en tjejbrunch på kasinot för att jag var för trött. Det skulle jag aldrig ha gjort förr, men jag fick bara acceptera att sömnbristen ibland tär mer än man tror och ibland behöver man bara sova ikapp och vila ikapp.
När skäms du?
Typ aldrig. Har slutat med sånt.
Vem är den mest kända människa du talat med?
Massa olika musiker, typ från the ark, the sounds, anna book, carola. Typ sådana. Inte så hemskt spännande faktiskt. 
Vilket uttryck använder du lite för ofta?
Tönn, pepp och så svär jag rätt mycket. 
Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
När folk, oftast män, säger att jag är arg, bossig, bitchig eller what have you så tar jag det alltid som en komplimang. Man är ju baws!
Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Hur ska tiden räcka till? Och när får man sova en hel natt egentligen!?!?!?!?!
david-1
Vad gör du när du är ledsen?
Alltid, pratar med David. Min bästa ledsenhetsbortmotare!
Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
Mjukisbyxor! Lever efter devisen ”hair upp, bra off, sweats on”.
paula-1
Har du någon gång slagit någon?
Can I pledge the fifth? Jag har aldrig slagit någon som vuxen, kanske lite puttar på något stökigt discogolv. Men slagit slagit har jag bara gjort två gånger. En kille som var dum mot min syrra. Och en tjej som var dum mot min syrra. Då klappa jag till dem!
Vad ser du fram emot just nu?
Just exakt precis nu ser jag alltid fram emot kl 19.30 när Estrid, hoppas hoppas, har nattats och somnat i sin säng, och man har några timmar av egentid. Annars ser jag mycket fram emot att Estrid ska lära sig gå, fylla 1 år och att jag ska börja jobba, tjäna lite mer cash och göra investeringar i min garderob. Som jag alltid säger, jag shoppar inte åt mig själv, jag shoppar åt juristen. Hon behöver en kick ass garderob och sminknecessär. Good lord vad jag är trött på jeans och t-shirt. Och dessa jämra gympaskor. Snooze på dem nu!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x