Haul # 3 – Inglot (video)

Tjofadderittanlambo! Det tog tid men nu är den äntligen uppe. Denna veckas onsdagsvideo! En haulvideo där ni får se vad jag köpte på Inglot. Hur ser det ut i era städer? Finns Inglot där? I Malmö hittar du iallafall det på Triangeln köpcentrum.
Uppdatering: Rätt ska vara rätt och som en bloggläsare upplyste mig så är ju Inglot självklart polskt och inte tyskt! My bad! Förlåt för att jag ledde in er på villovägar! 😉

ENJOY!

Snart vaknar Estrid igen (passar ju på att blogga när hon sover) och då är det full rulle tills jag ska iväg. Det är arbetsgrupp med Liberalerna och på agendan står skolfrågor. Nu jäklar ska vi förnya, förbättra och uppdatera oss. Nu ska det åter bli sexigt att rösta på Liberalerna. Det har ju varit lite såsidär med det på sistone. Så hair up, makeup on och någon snitsigt outfit på. (Med snitsig menar jag något som det varken är snor, saliv eller barnmat på). Oh ,the glamorous life I live!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
8 år sedan

Hej Frida
Inglot är ett polskt märke, inte tyskt.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
8 år sedan

men jaaa såklart! ska genast in och uppdatera inlägget! TACK för din input!! <3

Anna
Anna
Reply to  Frida G Svensson
8 år sedan

Det var det lilla 😉 bra blogg i övrigt! 👍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
8 år sedan

tack så mycket gullis!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x