Livräddaren skinrise bionic tonic från Exuviance

skinrise bionic tonic
God morgon, och låt oss prata om Skinrise bionic tonic pads!

Låt mig först bara säga att min kropp är så himla bra. Så fort jag har för mycket att göra eller är stressad så säger den ifrån DIREKT! Det är ju inte helt bra att gå en dag på fashionweek, ta nattåg och ha två hysteriskt intensiva dagar i Stockholm. När jag kom hem i söndagsnatt var jag slutkörd och igår morse försökte David väcka typ hundra gånger. När jag slog upp mina ögon kände jag direkt att det fick bli en dag i sängen. Och då är det tur att min duktiga flicka inte finns kvar så att jag faktiskt prioriterade min hälsa. Sen somnade jag om och vaknade halv ett! Herregud, så länge har jag inte sovit sedan jag var tonåring.

Idag är jag tillbaka på jobbet, mer utsövd, men fortfarande med snoriga näsa. Idag ska jag va i rätten och då kan man inte se ut som ett rödmosigt sjukdomsfall. I need the glow! Därför gjorde jag igår en liten miniansiktsbehandling här hemma och då använde jag Skinrise bionic tonic pads från Excuviance. En MIRAKELPRODUKT! Det är pads som är ligger i en burk färdigpreparerad med vätska. Vätskan innehåller massa peelande enzymer och du stryker en pad över ansiktet, masserar in den överblivna fukten över ansiktet och sen vaknar du med babyhud. Jag avgudar den här produkten och använder den om och om igen. Jag tröttnar aldrig på denna guds gåva till småbarnsmorsors trötta ansikten!
bionic tonic pads-2
Under ledarskapsakademin pratade vi mycket om det här med tidsbrist. När vi på kvällen lyssnade på vår talare, Gulan Avci, sa hon något som verkligen slog an i mig. Hon är en ledare och då har hon ett ansvar för gruppen att fungera. Därför måste hon ta sig tid för sömn, träning, tid med sina barn och så vidare. Det är lätt att man gör tvärtom. Man har mycket ansvar och försöker vara tillgänglig alltid. Man tror att det är vad som krävs av en ledare, chef, anställd eller vad det nu må vara. Jag har ansvar att funka för många människor, men framförallt för David och Estrid. De är så tålmodiga med en partner och mamma som gör politisk-, blogg- och juridikkarriär och för att familjens uppoffringar ska ha varit värt det kan det inte sluta med att jag bara går in i väggen. Nej, våra uppoffringar måste leda till lycka och glädje. Därför lyssnar jag på min kropps behov och står upp för dem. Och det gör att jag idag kan göra ett riktigt bra jobb på mitt arbete för jag är något friskare och framförallt äntligen utvilad.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x