Studieförbundet vuxenskolan och ny frisyr

ny frisyr-1
Jag är så peep just nu. Älskar kontrasterna i mitt liv. Först gick jag hemma, i pyjamas och ananastofs, leker med Estrid och har familjemys. Sedan gick jag till frisören för två timmars välbehövd mammatid för att sedan swischa hem, ge Estrid middag, klä på mig blusen och klackaskorna och åka iväg på årsmöte med Studieförbundet vuxenskolan och efterföljande middag. Ibland är det stressigt, ibland undrar jag om jag någonsin ska få sova ut och ibland pockar det dåliga mammasamvetet på, men oftast bara älskar jag det. Jag känner mig så rik som har karriär och familj, poltiken och bloggen. Det gör jag också att jag uppskattar den lugna hemmadagen med ananastofs lika mycket som det uppklädda nämndsammanträdet.
ny frisyr-2
Jag klippte mig på Koaffyr och jag kommer nog aldrig byta frisör. Jag har äntligen hittat rätt. Älskar denna frisör! <3 Och jag blev så nöjd med min nya frisyr. Vi var ju tvungna att dölja mitt jane austen-fluff med någon typ av lugg. När hon sa ”nu klipper jag av det!!” fick jag profylaxandas. Ja, här har man fött barn med tydligen var det mer läskigt att klippa lugg. Dock helt i onödan, för jag är så nöjd! Jag får rikta ett stort tack till min juristkollega A som tipsade mig om denna frisör!
ny frisyr-3 ny frisyr-4 ny frisyr-5
ny frisyr-7 ny frisyr-8
Dessa gulliga välkomnade oss på årsmötet! <3
ny frisyr-9
Nej, nu måste jag springa. Det är årsmöte med Liberala kvinnor Skåne idag och det kommer bli MYCKET spännande. Feminism, jämställdhet, systerskap och spännande föreläsning. Det krullar sig i tårna av pepp inför detta. Nu jäklar ska vi Liberala kvinnor göra en kraftansamling och verkligen föra fram den liberala feminismen! Vi ska bli en än större kraft att räkna med!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Grinde
8 år sedan

Snygg frissa!!!!!!
Tack för tipset! Lycka till med att vara tillbaka i yrkesliv och övriga uppdrag!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Grinde
8 år sedan

tack kära du! jag kan varmt rekommendera min frisör!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x