Bamsedisco, grekisk tapas och sommarens it-kjol.

Här är en glad kille nyss inkommen från en morgonjogg. Ja, herregud vad Fredrik håller igång den här resan.

Min fina citronbikini! Älskar den!

Det här har varit min frukost typ varje dag. Omlett och massa färsk frukt. Och varenda morgon tänker jag att vi bara måste bli bättre på att göra fruktfat och fruktsallad hemma. Det är så lyxigt när man har så här mycket att välja på. En riktig c-vitamin boost.

Maten har faktiskt varit riktigt bra här på hotellet, men jag erkänner. Som jag saknar en rejäl svensk kopp kaffe. Japp, jag är den svensken!

Här har jag en gammal topp från H&M och en gammal kjol från Lindex.

Vi gick på Bamsedisco en av kvällarna. Att dansa i grupp är INTE Estrids grej. Så vi satt och tittade på. Men när man fick krama Bamse, då blev det fart på Essie. <3

På kvällen gjorde vi oss i ordning för att traska in till byn för middag. Jag hade på mig vad som nog blir min it-kjol för sommaren. Denna ljuvliga pärla från Provrummet, som finns med matchande blus och som klänning. Min topp är från H&M och liknande finns här.

Vi började kvällen här för lite vin, oliver och grekiska ostar.

Vi är som en hel klan som är ute reser. Vi tog över hela långsidan av uteserveringen!

Så mycket har hänt med Harry under den här resan. Han har blivit så medveten om sin omvärld. Älskade lilla unge. Det är verkligen lyxigt att få se hans soliga lilla ansikte varje dag.

Fina familjen Svensson/Rosman <3

Estrid med sina bästisar! <3

Vi har ätit middag nere i hamnen och ljuset där är helt magiskt. Hela luften blir alldeles rosa och så mjuk. Så bra vi ätit. Fantastisk mat!

På kvällarna traskar vi hemåt igen med två barn i vagnen. Harry sover alltid och ibland Estrid. Men oftast är hon vaken. För hon har ju en helt ny värld att upptäcka. Igår kom fiskebåtarna in på kvällen och visade upp sin fångst. Då fick hon se en livs levande bläckfisk. Den fick betyget äcklig och väldigt spännande.

Imorgon åker vi hem och det känns perfekt. Jag har denna näst sista dag fått mens och det är alltid lite halvkul att ha det på semester. Så jag kommer stanna i skuggan och undvika bad. Jag är bara glad att jag fick nästan hela veckan mensfri. This ladybusiness! Being a woman is HARD!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x