Resa med storfamiljen får 5+

Här sitter jag och är nyduschad efter en magisk massage. Jag gjorde precis en Ayurvedisk massage och jag känner mig så otroligt avslappnad. Resten av familjen är fortfarande nere på stranden. Jag maxar min spakänsla med att nu ha klappat på både en ögonmask och en ansiktsmask.

Vi undviker iPad om dagarna utan det sparar vi till kvällen när vi vuxna gör oss i ordning. Därför har jag sett till att packa ner till roliga leksaker till resan. Bland annat tog vi med oss tatueringar. Och nu ser Estrid ut som 70% av alla andra charterresenärer här på hotellet.

Vi bor på all inclusive och det finns både för och nackdelar. Jag tycker det är rätt ogenuint att resa såhär, MEN det är samtidigt otroligt smidigt när man reser med barn. Det finns alltid mat och dryck, allt är redan tänkt på och allt är så smidigt. Jag njuter iallafall av att ha en oavbruten tillgång av iskallt bubbelvatten.

På kvällarna skippar vi buffén på hotellet och traskar ner till byn istället. Där äter vi Grekisk middag i hamnen och njuter av havsbrisen. Idag fyller Paula år så hon har fått planera kvällen. Vi vet ingenting förutom att vi ska möts upp några minuter innan kl 19. Spännande!

Det är så mysigt att resa med familjen. Det märks på Estrid hur mycket hon njuter av att ha hela storfamiljen nära hela dagarna varje dag. Här masserar hon moffie.

Moffie får också va hos frisören Estrid. Med oss på resan har vi vår anonyma men mycket otympliga familjemedlem. Låt mig presentera den enorma svanen. Vi varvar poolen med havet och idag simmade jag en lång sträcka åt ena hållet och sedan samma väg tillbaka. Skönt att sträcka ut sig i detta kristallklara och krispiga hav.

Detta är en favvisbikini! Jag köpte den i höstas på Twilfits rea och har LÄNGTAT efter sommarvärme så att jag kunde använda den. Den är väldigt Stella McCartney om du frågar mig och jag känner mig väldigt fin i den.

Igårkväll bar jag den här färgstarka outfiten. Visst är det roligt att man under semester och sommaren plockar fram lite mer lekfulla och färgglada kläder. Det gör mig så glad. Det är också något särskilt med kläder som passar extra bra till lite solbränna. Man får en extra glamfaktor.

Locktång på havssalt hår blir ju bara SÅÅÅ snyggt!

Om kvällarna kan det se ut såhär. Vi traskar hem från byn och äter lite oliver och snacks på kvällen. Fredrik tittar på fotboll och Estrid myser nära.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ida
Ida
4 år sedan

Fine Frida <3 Du ser helt smashing ut 😉 Kos dere videre på ferie!

Lena
Lena
4 år sedan

Den röda är galet snygg och passar dig perfekt, varifrån?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x