Every pathway is my runway

Jag erkänner, det är väldigt roligt att styla ihop olika outfits om dagarna. Det är ju fortfarande helt nytt för en kallfrusen svensk att ha plockat fram hela sommargarderoben. Jag har en outfit om dagen och en om kvällen och känner mig rätt så fab. Vissa kläder ser ju helt annorlunda ut om man fått lite bränna.

Vi har fått härlig rutin här nere. Pappa lägger ut handdukar på morgonen på solstolarna vid stranden. Sen äter vi frukost. För vår del blir den allt senare eftersom Estrid och David är riktiga semestersjusovare. Jag hinner vara vaken på en, två och tre timmar innan de vaknar. Det är mysigt att mötas up till frukosten. Då möts vi av solstrålen Harry. Det är inget annat än ren kärlek att få resa med den lilla människan.

Hotellet vi bor på är all inclusive på frukost och lunch äter vi alltid på hotellet. Men på kvällen går vi in till lilla byn och äter på restaurang.

Då klär jag på mig en kvällsoutfit och känner mig semesterglammig.

Det är bra med instagram för där får man alla möjliga grymma tips. Vi fick ett restaurangtips som vi genast hakade på. På en blomstersvallande innergård beställde vi allt som såg gott ut. Åh denna mat!

Min tokiga familj! <3

Så underbart det är för Estrid och Harry att få en hel vecka med mormor och morfar. Vi får underbar avlastning, men känner i ärlighetens namn att det är lite synd om dem som aldrig får en lugn stund. men det är ju så mycket roligare tydligen att vara med mormor och morfar än med de trista föräldrarna.

Fina Paula. Som är mamma och allt nu.

På kvällarna traskar vi hem med barn i vagnen. Ibland får vi Estrid att somna men ibland går det bara inte när världen är så spännande.

Idag blir det en ny dag med sol och bad. Men först ska jag försöka väcka liv i min lilla familj.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x