Paula, your choices are the best!

nytt från paula's choice-1
När Skincity hade rabatt på produkter från Paula’s choice slog jag till. Som ni vet älskar ju både jag och David deras hudvårdsprodukter. Davids hudvårdsrutin kan du läsa mer om här.
nytt från paula's choice-2

Jag köpte en ny ansiktsrengöring till David, samma som han använt innan. Skin recovery cleanser är toppen för dig med känslig hy. Utöver det gick jag crazy på allt exfolierande. Några av produkterna har varit så oerhört fantastiska så jag kände att jag bara MÅSTE tipsa.

nytt från paula's choice-6
Jag har något som heter keratosis pilaris och det är när man får små röda prickar, ofta på benen och överarmarna. Jag har aldrig riktigt vetat vad jag skulle göra åt det förrän min vän Emelie tipsade mig om Paula’s choice body lotion 10% AHA. En bodylotion som innehåller AHA-syror och som tar bort döda hudceller och gör så att det inte bildas små skorpor över hårsäckarna. Herregud vad effektiv denna produkt är! Jag är så len. Så så len och har en mycket jämnare hudton. Jag kan inte nog rekommendera denna produkt.
nytt från paula's choice-3

Jag köpte även en lotion för ansiktet, skin perfecting 1% BHA lotion, och den lite starkare skin perfecting 2% BHA liquid. Dessa innehåller salicylsyra som är exfolierande, antiinflammatoriskt och antibakteriell effekt. David använder lotionen och den har haft jättefina resultat på hans hud som lätt blir röd av eksem. Jag använder liquiden (swenglish much!?) när jag vill ge min hy en ordentlig exfoliering. Dessa produkter luktar inte gott. De luktar lite strävt men när David gnäller utbrister jag bara ”skönhet kräver kemi och kemi kan inte alltid lukta blomma!!!!!”. Underbara produkter.nytt från paula's choice-4
Slutligen fick en liten minitub av skin recovery super antioxidant concentrate serum följa med i min shoppingkasse. Det här är en riktig fuktbomb och den spar jag till när jag behöver göra en riktig askungeansiktsbehandling på mig själv.
nytt från paula's choice-5

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Det verkar vara bra produkter det där, men kan tänka mig att de är dyra med.
Kommer du göra någon mera smink video? det var ett tag sen du gjorde någon. Tyckte de var trevliga
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

Jag tycker de är i de mer prisvärda kategorierna faktiskt. Jag kommer göra fler sminkvideos, men det blir lite längre fram. Det finns tyvärr ingen tid för det just nu. Men jag uppskattar så att du gillade dem och efterfrågar fler! Kram på dig

Linda
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Ja men det är bra med prisvärda produkter som funkar.
Jag ser fram emot att se mera videos när du har tid längre fram
Kram Linda

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x