Babyshower för en fin vän

babyshower-1
Igår samlades en grupp tjejer för att fira vår fina vän Stephanie och det lilla knyte hon bär i magen. Vissa av tjejerna känner jag väl, andra hade jag träffat några gånger och några var helt nya bekantskaper. Är inte det de bästa, när en grupp bara kastas ihop och så helt plötsligt träffar man nya ljuvliga kvinnor som man bara faller pladask för.
babyshower-2
Här i mitten sitter Stephie, vår huvudperson. Hon kom över gräsmattan och hann inte ens säga hej innan tårarna började komma. Det var verkligen fint att se hur rörd hon blev. Inte utan att man själv blev lite tårig.
babyshower-3
Stephies mamma och bror hade gjort den mest FANTASTISKA buffé som verkligen innehöll ALLT.
babyshower-4
Chefskocken Basse gick noga igenom alla rätterna och han kom inte längre än till hälften förrän jag utbrast ”jag kommer nästa söndag igen”. De måste ha lagat mat i dagar!
babyshower-5
Vi tog mat och slog oss ned vid ett långbord.
babyshower-6
Vi var hemma hos Stephies föräldrar som bor i ett superhärligt hus. Jag älskar konsten och den öppna spisen som man ser från tre olika håll. Verkligen en härlig detalj att samlas runt.
babyshower-7
Efter maten var det selfietime och lekar. Den bästa var där vår eminenta lekledare Gabbi läste upp namnen på kändisbarnen och vi skulle gissa föräldrarna. Mitt lag var skrämmande bra med 17 rätt av 22. Tramsigast namn har utan tvekan Jamie Olivers barn…
babyshower-8
Dessert och presentöppning! Babyeshower är perfekt ur det hänseende, de blivande föräldrarna behöver knappt köpta något. Stephie fick filtar och gosedjur, små pyttiga strumpor och mössor, överlevnadskit, leksaker och en massa massa annat mysigt.
babyshower-9 babyshower-10
Jag fick en ny kompis, Magdalena. Hon var verkligen världens härligaste och något så fascinerande som gastronom. Vi pratade om kryddblandingar,mat från Uruguy och hur trist barnmat egentligen är. Var är kryddorna sa vi unisont!
babyshower-11
Här sitter Sara med Magdalenas syster Florencia. Och denna tjej då! Hon jobbar som specialist på diamanter. Hallå!? *ridå*. Hon värderar diamanter och ädelstenar hela dagarna och är utbildad i New York. Hur mycket coola kvinnor finns det inte på vår jord?
babyshower-12
babyshower-13
Här sitter Gabbi och är ljuvlig. Hon är sjukt bra lekledare ska ni veta. Det var hon som gjorde ett eget Jeopardy när vi hade gamenight. Och till Stephie gav hon det finaste överlevnadskitet! Jag kan avundas sådan pysslighet så mycket. Människor som har förmågan att planera fester, hitta de bästa lekarna och rådda ihop ett pangevent.

Nu ska bara lilla bebisen komma! Vi längtar!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
7 år sedan

som jag alltid säger om dina inlägg: vilka fantastiskt härliga vänner du verkar ha. Så grymma kvinnor (jag vill också jobba med diamanter liksom). Och buffén sen då.. håhåjaja. så fint inlägg <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
7 år sedan

haha i know, vem vill inte jobba med diamanter liksom!?!?!? de är goa mina tjejer! känner mig så tacksam!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x