En ny vecka, en ny jobbdag, en ny höst

jobbstart-1
Känner ni det? Den berömda höstpeppen har infunnit sig. Jag älskar hösten så himla mycket mer än 1:a januari. Jag är som sprängfull med pepp, energi och inspiration. Hösten kommer innebära stora förändringar för hela vår familj. När det kommer till arbete, liv och ja, verkligen allt. Det ska bli roligt att sätta på kaffekokaren och ta med den in i badrummet. Göra mig i ordning när jag lyssnar på morgontv och sen ta bilen in till kontoret. Säga hej till alla kollegor, ta dagens andra kopp kaffe och öppna upp datorn. Kolla igenom mailen, min ringlista, gå igenom nya ärenden, ringa klienter och verkligen sätta igång.

Även för bloggen har jag storslagna planer. Från och med 1:a september kommer jag arbeta 80% på kontoret och 20% med bloggen. Kan ni förstå? Bloggen tar nu så pass mycket tid att jag behöver en hel dag för att skriva, maila företag, fota och redigera, filma och redigera. Wow, det känns som jag lever lite som en dröm. Tänk att detta kommer hända!? Mycket tack vare alla er som läser såklart. Ni är så peppande och fina, skriver kommentarer och engagerar er! <3 Tusen emojis med hjärtögon på er alltså!

Ny dag, ny höst, nytt liv. Jag håller på att sprängas av inspiration och det verkligen kliar i fingrarna på mig att sätta igång. Nu sätter vi igång den här veckan!

No Responses

 1. Sanna skriver:

  Vilka roliga nyheter! Stort grattis och bra jobbat! Alltid kul att läsa din blogg, så glad att det går bra 🙂 Lycka till med allt, håller med dig om att hösten är mer peppig än vad 1 januari är.

  • Frida G Svensson skriver:

   Tack min vän! Det gör mig så glad att du kommer in hit och tar dig tiden att kommentera! Vad har du för höstplaner själv? Kram på dig

   • Sanna skriver:

    Jag flyttade till Malmö i våras med min engelska pojkvän. I September får vi äntligen förstahandkontrakt på en nybyggd lägenhet i Hyllie. Så jag ser verkligen fram emot det.

    Då vi är ’nya’ i Sverige så har vi mycket att göra med att inreda lägenheten, lära känna folk i Malmö och upptäcka staden allmänt. Så din blogg är ju perekt med inredning, Malmötips, och allmänt power pepp när det ibland kan kännas tungt att ha lämnad den stad och de vänner man haft de senaste 5 åren 🙂

    • Frida G Svensson skriver:

     Åh vilken lyx med nybyggd lägenhet! Grattis! Jag vet precis hur det är att vara ny i en stad, vi var det i Stockholm. Dock tror jag det är enklare att få vänner i Malmö än i Stockholm, lite mer öppet här. DU har inte lämnat något, du har infört en ny del i ditt liv. Supermodigt av er att ta det här steget. Vad gör ni i malmö? jobb? plugg? Kram på dig och keep up the good spirit!

 2. emelie skriver:

  Grattis! Vad roligt att det går så bra med bloggen och att det känns pepp inför hösten😊. Lycka till med alla planer, ser fram emot att läsa om det.

  • Frida G Svensson skriver:

   Tack fina du! Jag är så glad att du är med mig på denna resa och kommenterar och peppar! Kram på dig

 3. Nike Lindstedt skriver:

  Åh vad kul! Det låter ju verkligen som en ljuvlig höst. Jag är också så peppad!

 4. Irene skriver:

  Gud så kul! Förstår att du är superpeppad! Och jag håller med, hösten är en fantastisk årstid.

 5. Karin skriver:

  Äntligen!!! Äntligen någon som insett att nyår infaller vid höstens början.
  Läser din blogg (bland) när din mamma (jag är hennes gamla kollega (äldre gamla kollega ?) tipsar om inlägg. Men nu ska jag klura ut hur jag kan följa dig. Behöver jag säga – inget snille på datorer ?

  • Frida G Svensson skriver:

   du kan enklast följa genom att registrera dig på bloglovin.com. där klickar du i alla bloggar du vill följa och så samlas alla oläst inlägg! Kram på dig och tack för att du läser!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *