Utmaningarna med att blogga och en fågel som släpps fri

utmaningar med att blogga-1
Att blogga är inte bara att sätta sig ner och skriva om vad man åt till frukost och invänta folkets hejjarop. Att blogga är på många sätt en heltidssyssla. Det ska kommas på ideér, fotas, redigeras, skrivas, svara på kommentarer, kommenteras hos andra och detta ska göras VARJE dag. Ja, om man vill driva en aktiv blogg vill säga. Det måste man inte och det är ju såklart också helt okej. Men jag vill ha en blogg som växer och blir större, som utvecklas och skapar möjligheter.

Utmaningarna med att blogga är många. Framförallt nu när jag börjat jobba. Det är svårt att få tiden att räcka ihop, men jag försöker ha en noggrann planering så det inte blir så stressigt. Ibland får jag ihop ett inlägg, ibland två och ibland inga. Den allra största utmaningen är dock att inte glömma att man faktiskt bloggar för sig själv. Att bloggen är en del av en och att man kan välja själv. På torsdag åker jag på weekend till London med min mamma och syster. (Yej!) Jag har sett min kära mors reseschema och jag tror inte det kommer finnas tid att blogga. Därför kommer jag tidsinställa ett inlägg om dagen torsdag till fredag, och så hoppas jag att ni förstår om kommentarsfältet är lite tyst fram tills jag kommer hem.

Som jag längtar tills torsdag. Teater, middag, utställning, shopping och riktigt härlig mor-dotter-syster resa. Det kommer bli underbart! Sen blir ni såklart pepprade med Londoninlägg. Men än är det tisdag och jag har två dagar kvar så jag snusa extra mycket på Estrid och fylla alla kärleksdepåerna med henne. Nu kör vi tisdag!
utmaningar med att blogga-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna Suleika
8 år sedan

Åh London! Själv ska jag till Sthlm och trädgårdsmässan, det är inte kattskit det heller 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
7 år sedan

gud vad härligt med trädgårdsmässa. det kommer ju vara en garden show i malmö i slutet av maj har jag för mig.

Anna - mamma till två prinsessor och en prins
8 år sedan

Så härligt med Londonresa! Då ser vi fram emot att höra om allt kul du gjort. 😉
Hoppas ni får en superrolig resa!

Frida G Svensson
Frida G Svensson

vi hade en underbar resa! det kliar verkligen i fingrarna att visa er men herregud, vad jag behöver fler timmar på dygnet just nu.

Sandra
8 år sedan

Men åh, vad härligt med Londonresa! Klart det ska vara tyst och tomt här från dig under tiden, en får ju passa på att njuta liksom 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
7 år sedan

och som jag njöt! =)

Vanessa Andersson
8 år sedan

Åh älskar att gå på teater 😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Vanessa Andersson
7 år sedan

eller hur är det underbart!?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x