Zara Andersson svarar på mina skönhetsfrågor

zara2
Det här är Zara som har en så himla mysig och drömmig blogg (här). Hon är lite yngre än mig och det är fantastisk att få se hennes liv ur hennes lins. Det är fester, glädje, boktips och mat. Zara gör jättefina moodboards och inspirationsinlägg med bilder från Tumblr. Det jag gillar så himla mycket med Zaras blogg är att hon verkligen berättar saker med sina bilder.
zara31) Dina dessa kan jag inte leva utan-produkter.
– En ögonbrynsskugga att fylla i ändarna på mina bryn, som annars är näst intill obefintliga.
– Ett bra läppbalsam, då jag året runt är mer eller mindre fnaisg om läpparna.
– Samt en bra kroppsskrubb och ett bodylotion. Som helst inte ska lukta för mycket heller.

 2) När känner du dig vacker?
När jag har en bra hårdag. För mig är inte smink någon big deal då jag ofta, för att inte säga alltid, går utan något mer än just det där lilla fixet på ögonbrynen. Men just när det kommer till håret så kan det verkligen förstöra hela min dag och få mig att känna mig ful.

3) Vad är skönhet för dig?
Skönhet för mig är nödvändigtvis inte just smink eller hudvård. För mig handlar det om att känna sig fin och sen om det är för att man lagt en perfekt contour eller för att man har sina favoritbyxor på sig, det kvittar.

 4) Du har 5 minuter att göra dig i ordning, hur gör du?
I tidsnöd slänger jag upp håret i en bulle, fixar till ändarna på brynen och drar på mig det säkra klädkortet, mom-jeansen och en t-shirt.

 5) Du har timmar att göra dig i ordning, hur gör du då?
Har jag däremot gott om tid gillar jag att börja från scratch med att duscha och tvätta håret, kanske raka benen eller skrubba kroppen. Sen brukar jag lägga krutet på att styla frillan eftersom det, som sagt, lätt är den som förstör mitt humör. Och såklart, ögonbrynen.

6) Du känner dig trött, trist och tråkig, hur glammar du till dig?
Än en gång, håret. Lite torrschampo eller, om det finns tid, en tvätt. Annars är det ögonbrynen och på med favoritoutfiten.

 7) Vad skulle du råda den som är en nybörjare när det kommer till smink?
Oj, jag är nog egentligen fel person för denna frågan då jag själv inte är så insatt och inte sminkar mig mycket alls. Men mitt råd är nog att inte hasta fram något, inte börja sminka sig för att alla andra gör det och hela den raddan. Det ska ligga i ens eget intresse och man ska inte göra det för någon annans skull.
zara1

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
7 år sedan

åh vad himla roligt det är med dessa intervjuer! får ju lite skönhetstips också 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
7 år sedan

Du kanske också vill bli intervjuad? Skicka mig ett mail då bara så får du alla frågor och upplägget av mig! Kram på dig

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x