Släktkalas på juldagen

juldagen 2015-1

På juldagen rattade vi bilen till Vejbystrand för stolor släktträff. 20 personer klämdes ihop runt ett bord och bordet var fyllt av mat, skålar, kastruller och tallrikar skickades runt och ljudnivån var hög och för mig med en mycket liten släkt kändes det mycket gemytligt. Estrid var i sjunde himlen med hela tjocka släkten som ville gosa, leka och bära runt. Hon var så himla fin i en ny klänning från Livly. Alltså deras kläder är så sanslöst mjuka i den finaste av bomull. Vill bara att allt på Estrid ska vara mjukt och skönt. Inget får klia, strama eller sitta åt. Här sitter Estrid hos gammelfarbror Pelle. juldagen 2015-2

Vi var i en stuga och överallt tindrade ljus, stjärnor och i granen tindrade ljusen. Jag vet att jag tjatar, men herre vad jag ÄLSKAR julljusen. De gör allt tusen gångare mysigare.juldagen 2015-3

Estrids toksöta kusin Loella kom direkt från flygplatsen och var på ett strålande humör! =)

Dajuldagen 2015-4

Davids kusin Victoria kom från Dublin tillsammans med sin skådespelande hubby så det sjöngs snapsvisor både på svenska och engelska. I mitten sitter Kalle, Davids svåger och till höger Victorias mamma, Davids ena faster.juldagen 2015-5

Finns det hjärterum finns det stjärterum och jag lovar, vi satt tightare än på Nobelmiddagen men det var härligt. Efter middag agerade jag diskpatrull och diskade så jag svettades. Under tiden nattades Estrid i vagnen i ett sovrum och sen sov hon hela kvällen fram tills vi skulle åka hem. I bilen däckade båda töserna Svensson och vaknade inte förrän vi var hemma i Malmö igen. Snabbt upp i lägenheten, borsta tänderna, sminka av sig och sen total däckning i sängen. Sen sov vi alla tungt och stilla ända tills morgonen. Då tog David Estrid och jag fick lite sovmorgon. Helt plötsligt var det annandagen och den gick i ett stilla tempo. God mat, film och tidigt i säng. Härligt!juldagen 2015-6

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul! juldagen 2015-7

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *