Min drömdag

Idag ska vi leva en dag i mitt drömliv! Jag vaknar tidigt på morgonen innan familjen har vaknat. Jag går ner och sätter på dagens första kopp kaffe. Jag tittar igenom mailen och instagram, uppdaterar bloggen och svarar på kommentarer.

Efter att jag lämnat Estrid på förskolan går jag till gymmet och tränar, eller om solen lyser så går jag på en PW eller löprunda.

Jag kommer hem och gör en härlig frukost. En sådan frukost som tar lite tid och inte består av en dubbelmacka i bilen. Kardemummagröt, hjortronsylt, chiapudding och krämig rysk yoghurt. Kanske toppad med lite nötter och pudrad kanel.

Efter frukosten börjar min arbetsdag och jag arbetar hemifrån. Jag jobbar som influencer och kanske något entreprenörigt. Jag går in i biblioteket som också är mitt kontor och börjar arbeta.

Jag skapar content, alltså innehåll till mina kanaler. Dagarna innan har jag fotat massa material. Jag har varit iväg på en fotografering där jag lånade hundar till bilderna. Jag har fotat ett samarbete för ett matmärke och så har jag varit på ett lyxigt hotell och fotat outfit och beauty. Idag redigerar jag bilder som ska upp i framtida inlägg och kommer framöver bjuda på inredning, mode och självkänsla i massor.

Eftersom jag jobbar hemma finns det alltid lite tid att småplocks och se till att här alltid är städat. Eftersom mitt hem är mitt arbetsmaterial är jag omgiven av vackra saker som ger mig inspiration och som kan bli inspiration för dig.

Solen lyser så efter lunchen går jag ut i trädgården och fixar också. Nu när jag jobbar hemifrån och även min trädgård är mitt arbetsmaterial har jag extra tid att lägga på trädgården. Nu kan jag bjuda på härliga trädgårdsinlägg och magiska blombilder eftersom min trädgård har exploderat av sommarblommor. Jag har fler dahlior än vad jag hinner använda.

Som frilansande influencer kan det ibland bli lite ensamt så jag bokar in lite luncher, AW:s och middagar med härliga bloggkollegor.

På eftermiddagen har jag hunnit blogga, fota och redigera bilder. Jag har också haft tid att plocka fint och efter en avslutad härlig arbetsdag inväntar jag att David och Estrid ska komma hem.

Jag behöver aldrig stressa utan kan varje dag laga middag i lugn och ro. Jag behöver inte slänga ihop en tråkig spagetti och köttfärssåsmiddag utan jag har tid, ork och inspiration att laga god, rolig och härlig mat. Sen äter vi middag till tända ljus. På kvällen, efter nattningen, tar jag en varm dusch, lägger en ansiktsmask och kryper sedan ner med en bra bok.

Bild 1 / Bild 2 / Bild 3 / Bild 4 / Bild 5 / Bild 6 / Bild 7 / Bild 8 / Bild 9 / Bild 10 / Bild 11 / Bild 12

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
4 år sedan

Vilken härlig dag, drömmar är fantastisk:)

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Linda
4 år sedan

jag älskar att drömma!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x