27 – det här saknar jag

juicekliniken malmö-1

David och jag har alltid suttit ihop vid höften och gjort allt tillsammans. Och vi gjorde hur mycket som helst. Vi har rest, gått på bios, ätit på massa restauranger, gjort otaliga utflykter och upplevt massa kultur. Det har jag saknat. Tiden för bara oss. Det är inte bara vi-tiden som har saknats mig utan framförallt att göra saker. Mycket sattes på paus när vi fick barn och jag har saknat ett liv fyllt av konst, kultur, utflykter, upplevelser och äventyr. Vissa av de sakerna kommer självklart återkomma när Estrid blir äldre, men likväl så saknar jag det. Idag fick jag dock ett underbart smakprov på vad som komma skall. Ett liv där vår lilla familj går på massa äventyr. Vi åkte till Louisiana och det kommer komma ett separat blogginlägg om det. Jag kunde nästan som se in lite i framtiden om hur det kommer bli när vi går på utställning med Estrid och hon pekar och frågar, vi visar och förklarar. Och så äter vi gofika och kanske handlar något litet i shoppen. juicekliniken malmö-2

Dessa bilder är från ett ljuvligt litet café i Malmö som jag måste tipsa om – juicekliniken. Gott, fräscht och nyttigt men smärtsamt opraktiskt för den som kommer med barnvagn. Så ni som inte har barn, eller har större barn, gå dit! juicekliniken malmö-3 juicekliniken malmö-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Juicekliniken
8 år sedan

Tack Frida för en fin recension. Dock är lokalen inte den bästa för en barnvagnsfika under inomhustiden på året, men när det blir varmare kan man ju sitta ute. Vi öppnar igen efter 2 månaders vinteride och välkommen tillbaka när du kan!

/Annika

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Juicekliniken
8 år sedan

tack själv! ni är ett underbart fik, men jag tror inte ni är så mammaledigvänliga även på sommaren. Inget ont i det men det är svårt att få in vagnen på toaletten och jag tror inte ni har skötbord om jag minns rätt. Men snart är vår gullunge så stor att vi klarar oss utan vagn, och då kommer vi hela familjen! kram på dig!

Juicekliniken
Reply to  Frida G Svensson
8 år sedan

Nae…skötbord har vi dessvärre inte. Det är svårt att få plats med allt när man har en sån liten citylokal som fina Kärleksgatan 1.

Men i väntan på en vagnlös framtid så finns det ju alltid Take Away och snart går vi mot varmare tider där en smoothie i parken är rätt najs också 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Juicekliniken
8 år sedan

i love smoothie i parken! ni borde ha ett event i cafét för att kicka igång nya säsongen!

Juicekliniken
Reply to  Frida G Svensson
8 år sedan

Ja, vi hade premiär på årets första After Work igår där vi storlanserade nya menyn, och det blev lyckat!! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Juicekliniken
8 år sedan

härligt!!!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x