28 – mina ambitioner

mina ambitioner-1

Oj, vilken svår utmaning att skriva om. För jag har ju så himla många ambitioner, så mycket jag vill hinna med, klara av och testa på. Bli advokat, leva på min blogg, resa mer, läsa mer, vara en bra mor och partner, gifta mig, skriva en bok, vara en fin vän både mot andra och mot mig själv. Köpa ett hus och göra det riktigt fint och trivsamt, kanske bli bättre på någon sport och bli den ultimata kulturtanten. En garderob som gör folk gröna av avund och en aldrig sinande ström av perfekta läppstift. Du kanske tycker jag blandar ihop drömmar och ambitioner? För mig är det exakt precis samma sak. Fake it til you make it. Visualisera. If you can dream it you can do it och så vidare. För mig är det viktigaste att tanken får planteras någonstans inom en. Sen är det bara att ta små små steg i riktningen som det lilla fröet växer.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x