Söndagsspa – fyra hårfavoriter

fyra hårfavoriter-1Det är söndag och det är veckans bästa dag för lite pampering. Alltså lite skäm bort dig själv i badrummet-tid. Jag älskar sundaypampering. En längre dusch, härlig hårinpackning, eller en scrub över hela kroppen. Eller så gör jag en manikyr, pedikyr eller tar hand om min ben, aka vinterpälsen. Förr i tiden hade man ju all oändlig tid i badrummet. Jag kunde hålla på med tre ansiktsmasker på raken. Men nu är prioritering som gäller. Därför blir det lite olika var söndag. Denna söndag blir temat hår. Här kommer tips på fyra hårprodukter som jag verkligen tycker om.

Redken Body full schampo & conditioner
Detta passar dig, som likt mig, har fint hår som är plattare än plattast. Dessa produkter är volymgivande, doftar fab och jag tycker det är dryga också. Det är viktigt med tanke på den högre pengen för dem. Dock vill jag slå ett slag för att jag hittade dem till nedsatt paketpris (alltså hur bra!?) och du hittar dit genom länken.

Moroccan oil weightless hydrating mask
Jag älskar hårinpackning men många har en tendens att tynga ner ett redan tunt, fint och platt hår. Därför blev jag extra förtjust i den här hårinpackningen. Den ger glans och superlent hår men utan att håret kändes fett eller nedtyngt. Den här inpackningen fokuserar på att tillföra fukt och det kan verkligen frissiga hårtyper behöva. Speciellt nu när man går in och ut ur värme och kyla, elementen står på max och vi sliter håret med mössor. Ett annat plus med denna produkt är att den bara behöver lämnas i håret i fem minuter. Perfect för en mom on the go!

OGX kukui oil shampoo
Ett härligt antifriss schampo som gör håret lent och glansigt. Drygt, och prisvärt tycker jag. 119 kr för 385 ml! Det är jättebra tycker jag! Används med fördel med det matchande balsamet.

Jag har precis införskaffat nytt schampo, balsam och inpackning från Maria Nila och det blir min lilla egentid denna söndag. En lång varm dusch med extra omvårdnad av mina platta testar. Brukar du göra någon särskild skönhetsrutin på söndagar, eller någon annan dag för den delen?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x