Charlotte Tilbury flagship store

charlote tilbury-1
Charlotte Tilbury är en av världens mest framgångsrika makeup artister OCH bästa vän med Kate Moss. Bara en sån sak liksom! Jag har slaviskt följt hennes youtubekanal som startades när hon lanserade sitt eget sminkmärke. Hennes teori var att alla kvinnor vill bli sminkade i någon av 10 looker. ”The rock chic”, ”greek godess” och ”sophisticate” är några exempel på dessa looks. Därför gjorde hon 10 looker med specifika ögonskuggor, läppennor, ögonpennor och läppstift som gjorde looken komplett. Och jag har dregglat! Produkterna har bara fått positiv kritik och hyllats världen över. Därför var jag som ett barn i en godisaffär när jag fick möjligheten att besöka hennes flagshipstore i Covent garden i London.
charlote tilbury-2
Art deco och dekadent. Jag kan inte beskriva det på något annat sätt. Och så oerhört flärdfull personal med enastående sminkningar. Allt är paketerat i lyxiga roséfärgade hylsor och rostbruna förpackningar. Det är roséguld överallt och jag hade tvångstankar på vad jag skulle köpa. Jag ville ha en av allt! Men, var tvungen att stoppa mig själv från personlig konkurs. Eftersom allt är rätt så dyrt blev det tre köp. Jag visade er vad jag köpte i detta inlägg. 
charlote tilbury-3
Hennes foundations hyllas och likaså ögonskuggorna, bronzer/highligtpaletten är en must have i sminknecessären och krämögonskuggorna är D to the IVINE!
charlote tilbury-4
Who will you choose? I choose them all ville jag skrika ut i butiken. GE.MIG.ALLT!
charlote tilbury-5
Du bara får inte missa denna butik om du är det minsta sminkintresserad. Och jag nämnde väl att hon även säljer hudvård nu? Och att du får allt i en rostbrun ask med roséguldlogga och sidenband.

*tid för återhämtning*

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x