Speeda upp brännan och känn dig som om du redan varit på semester

st tropez-1
Ladies and gentlemen! Låt mig presenter the one and only BUS (brun utan sol) som är absolut idiotsäker. St Tropez gradual tan. Se till bara att du peelat dig innan så att huden är exfolierad och slät. Och så smörjer du in. Om du är en blekfis som jag så är många BUS för starka och man blir helt enkelt orange. Av denna produkt får jag en härlig gyllene färg och det känns på studs som om jag varit på solsemester innan sommaren ens börjat här i vårt land.

Jag använder den för att få lite färg på en vinterblek hud och sen använder jag den för att liksom ”toppa” min hud om jag varit ute en dag. Jag har en tendens att bli rödlätt, men denna jämnar ut så jag får en mer brun ton. Det tackar vi för, för kräftlooken är inte the look I am going for!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 år sedan

Jag hade hört så jäkla bra om St Tropez och köpte två flaskor som man sprutade på. Men alltså jag vet inte, kanske är jag girig men jag tyckte nog att de var i det blekaste laget. Kanske är krämen bättre?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
7 år sedan

Alltså jag är världens blekaste så jag hade inte vågat på de andra BUS-produkterna. Men denna kräm är en sådan gradvis produkt så du hade nog definitivt tyckt den var mesig.

Christine Beausang
7 år sedan

Håhååååå! Kräfta nr 1 vinkar!
Det där låter nästan för bra för att vara sant. Kanske vågar mig på att testa?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine Beausang
7 år sedan

Ja prova! Men peela dig först för Guds skull!

Annika Högström Theens
7 år sedan

Jag är också en sådan som har svårt att få färg och blir lite kräftliknande i början. Tack för tipset. Denna ska jag absolut testa. Kram Annika

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annika Högström Theens
7 år sedan

Ja testa! Den är grymt bra!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x