Speeda upp brännan och känn dig som om du redan varit på semester

st tropez-1
Ladies and gentlemen! Låt mig presenter the one and only BUS (brun utan sol) som är absolut idiotsäker. St Tropez gradual tan. Se till bara att du peelat dig innan så att huden är exfolierad och slät. Och så smörjer du in. Om du är en blekfis som jag så är många BUS för starka och man blir helt enkelt orange. Av denna produkt får jag en härlig gyllene färg och det känns på studs som om jag varit på solsemester innan sommaren ens börjat här i vårt land.

Jag använder den för att få lite färg på en vinterblek hud och sen använder jag den för att liksom “toppa” min hud om jag varit ute en dag. Jag har en tendens att bli rödlätt, men denna jämnar ut så jag får en mer brun ton. Det tackar vi för, för kräftlooken är inte the look I am going for!

No Responses

 1. Anna skriver:

  Jag hade hört så jäkla bra om St Tropez och köpte två flaskor som man sprutade på. Men alltså jag vet inte, kanske är jag girig men jag tyckte nog att de var i det blekaste laget. Kanske är krämen bättre?

  • Frida G Svensson skriver:

   Alltså jag är världens blekaste så jag hade inte vågat på de andra BUS-produkterna. Men denna kräm är en sådan gradvis produkt så du hade nog definitivt tyckt den var mesig.

 2. Håhååååå! Kräfta nr 1 vinkar!
  Det där låter nästan för bra för att vara sant. Kanske vågar mig på att testa?

 3. Jag är också en sådan som har svårt att få färg och blir lite kräftliknande i början. Tack för tipset. Denna ska jag absolut testa. Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *