Vår femte dag på Kreta

kreta dag 5 dagen-1
Igår vidgade vi våra vyer ytterligare och besökte barnområdets pool och lekplats. VILKEN HIT! Vattnet var grunt och det fanns massvis med leksaker.
kreta dag 5 dagen-2
Ni ser ju! Reser man utan barn får man migrän av ett sånt här ställe men nu med barn var det ren och skär njutning!
kreta dag 5 dagen-3
kreta dag 5 dagen-4
Jag är sämst på att leka lekar. Kommer inte på något kul att göra så Estrid brukar säga ”pappa komma” och så är jag raskt utbytt. David är mer påhittig, jag har dessvärre insett att jag är lite av den tråkiga föräldern. Men, jag axlar min roll med ro och la mig i en solstol och började läsa den här MYCKET spännande och intressanta boken. Hälften in i den kan jag nu säga att du måste läsa! En order!
kreta dag 5 dagen-5
Vi har massa barnpassare här på hotellet och en italiensk flicka i synnerhet har axlat ansvaret som Estrids beskyddare. Hon klappar och kramar och leker. Hon lånar ut sina leksaker och pratar mjukt på italienska till Estrid. Och Estrid, hon tror ju att hon kommit i himmelriket. Mängden uppmärksamhet hon får här är ofattbar och vart vi än går vinkar hon än till höger och än till vänster med en lite böjd hand värdig drottning Silvia.
kreta dag 5 dagen-6 kreta dag 5 dagen-7
Igår testade vi lunchen på hotellets terass. Vilken utsikt! Jag bara satt och tittade ut över bergen och havet.
kreta dag 5 dagen-8 kreta dag 5 dagen-9 kreta dag 5 dagen-10 kreta dag 5 dagen-11
Iskallt vatten. I mängder!
kreta dag 5 dagen-12
Estrid vaknade och såg att det på hennes tallrik fanns gyros, potatisklyftor, tsatsiki och sallad och något nytt och intressant som kallas ketchup. Sen åt hon ketchup. På nåder en liten potatisklyfta. Men mest ketchup.
kreta dag 5 dagen-13
Fina skrutt. Hon har börjat få så fin färg om kinderna och ser verkligen ut som ett riktigt härligt sommarbarn.
kreta dag 5 dagen-14
Efter maten återvände vi till poolen och minilandet. Estrid har blivit så modig på denna resa. Innan var det tandagnissel när vi gick ner i vattnet, men nu springer hon rätt över kanten och ner i plurret. Och så upp igen. Och ner. Och upp. Så förflöt vår dag med paus för den obligatoriska våfflan och glassen. På kvällen bestämde vi oss för att ta en taxi in till staden Agios Nikolaus och äta middag ute, men mer om det i nästa inlägg. Nu har jag ett miniland, en pool och en liten familj som väntar på mig. Vi hörs sen! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Tror att du rest dig lycklig hjärtat.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

jag tror också det! <3

ISA
ISA
7 år sedan

alltså färgerna i dessa bilder, speciellt havet i bakgrunden där. Åh, sån utomlands längt <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
7 år sedan

det har verkligen varit en härlig resa. Så glad att jag vågade boka och åka iväg. Vi har verkligen fått ladda batterierna. Kram på dig

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x