Vår sjätte dag på Kreta

kreta dag 7-1
Igår åkte vi hem och dagen gick verkligen i ett. Jag hade tyvärr inte tid att titta in till er, men det har jag nu. Vi är hemma i vår lägenhet igen och har sovit en underbar natt i vår egna säng och sitter nu hela familjen och äter frukost. Vår vanliga frukost och vårt egna kaffe. Så gott!
kreta dag 7-2
Här är ansiktsmaskerna jag köpte på ett grekiskt apotek. Jag älskar de här engångsförpackningarna från Apivita för de är perfekta att jag med sig. Så enkelt att bara slänga ner några tunna förpackningar i necessären och så är du redo att sticka iväg. Maskerna var allt ifrån återfyktande, lystergivande, djuprengörande och exfolierande.
kreta dag 7-3
Necessären jag hade med mig på resan var den här perfekta saken från Day. Den är riktigt nätt men det är ofattbart hur mycket som får plats. En vacker necessär gör mycket tycker jag. Det blir extra roligt att packa. Necessären hittar du här.
kreta dag 7-4 kreta dag 7-5
Vår sjätte dag inleddes med en solig morgon och en rejäl hotellfrukost. Jag bar den här underbara kaftanen (här) som var luftig och skön trots den ibland tryckande värmen.
kreta dag 7-6 kreta dag 7-7 kreta dag 7-8 kreta dag 7-9
Dagen förflöt som de andra. Lek och stoj på Miniland och en värme som gjorde att man behövde doppa sig minst var tionde minut. När Estrid sov middag låg vi och läste och sippade på vårt kalla mineralvatten och sa då och då till varandra att nu har vi det härligt och det är inte klokt att vi åker hem imorgon.
kreta dag 7-10 kreta dag 7-11 kreta dag 7-12
De sista dagarna valde vi att äta på hotellets andra restauranger för att liksom bättra på resan ju närmre slutet vi kom. På femte våningen satt vi på en stor terass med milsvid utsikt över havet och åt middag. På kvällen satte vi oss i hotellets bar och pratade med varandra medan Estrid sov i vagnen. Runt omkring oss satt vänner och familjer och spelade spel och skrattade. Trots all inclusive och i princip fri bar så har det varit mycket lugnt på alkoholfronten. Ingen vuxen har varit stökig eller jobbig utan allt har varit så himla barnvänligt.  När den andra gäspningen kröp sig närmre tassade vi in i vårt rum och somnade innan huvudet ens landade på kudden.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x