Så förbaskat härligt

Oj oj oj vad vi har det bra. Vi låg i solen och läste och när det började regna tog vi bilen in till fastlandet och handlade allt i affären som såg gott ut. Ostar, korvar, inlagda oliver, naturgodis, rökta räkor, oxfilé, marshmallows, jordgubbar, blåbär och ja, en hel del till. Så efter denna tur gör vi i princip inget annat än längtar till nästa gång vi ska få äta. Men det är ju så roligt det här med mat. Laga sig igenom Elle Mat & Vin och stöta på de där pangrecepten som man bara aldrig vill göra sig av med. 

 När kvällssolen sänker sig över ön så står grillen och väntar på just den dagens middag. Jag har fått lite grilldille och vill liksom grilla allt allt allt. Men än så länge har vi nöjt oss med kyckling och halloumi. 

 Det är som David sa till sin pappa. Vi leker hus. För precis så är det. Vi får nu en känsla för hur det är att ha hus och jag älskar det. Det är precis allt jag önskar och drömmer om. En terassdörr att slå upp och promenera ut med sitt morgonkaffe. En grill som står precis utanför dörren och man slipper springa två trappor upp och ned hela tiden. En solsäng att slänga sig på utan att man har behövt dra den med sig från källaren, ut på gården och ner till parken. Det är bara sån oerhörd frihet.

 Det är förbaskat härligt här. Jag har iklätt mig mina mjukaste och skönaste mjukiskläder och hasar runt i dessa. Jag bäddar ner mig i soffan på fårskinnsfällar och bland massvis med kuddar och försvinner bort i min bok. Jag gjorde en rabarberkompott till gårdagens dessert och behövde bara gå fyra steg ut i trädgården för att där mötas av lite av en rabarberexplosion. Efter frukosten sitter jag i köket och lyssnar på radio, jag varvar sommarpratarna med Lundströms bokradio och skriver till er och läser er.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

min långa långa semester är först i slutet av juli, men den här "bara-vara" veckan har varit en bra teater! =)

Frida Svensson
9 år sedan

jag börjar jobba på måndag igen, sen jobbar jag i tre veckor och sen har jag tre underbara veckors semester till. ryssby och fjätervålen, platser jag aldrig hört talas om. Så fint att du och brorsan firar semester ihop!
kram på dig

Jennica...
9 år sedan

Åhh, så himla mysigt det låter!! Nu håller jag på att längta ihjäl mig efter min semester….men än är det två och en halv vecka kvar. Men jag tänker göra som du, "bara vara" och njuta av stunden!
Kram Jennica

Lindas plats
9 år sedan

Åh så mysigt ni ser ut att ha det, jag längtar till min semester så mycket just nu. Vi har inga direkta planer för våran sem, men vi funderade på att besöka mina vänner i Ryssby, sen blir det givetvis en tur till Andreas stuga i Fjätervålen i lite mera än en vecka, vet inte om jag ska fråga min bror om han vill med dit kanske, han har ju aldrig varit där, förra året tog vi med mina föräldrar på en tur dit och de tyckte det var mysigt.
Ha en fin dag
Kram Linda

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x