New year’s eve less ordinary, part 2

 Efter att vi bubblat på spaavdelningen, duschat och gjort oss i ordning, tassade vi ned till huvudbyggnaden. Där glänste hela hotellet i vit, silver och mängder av tända ljus. 

 Det serverades kanapéer och bubbel i loungen och efter en tids minglande klingade de i klockan och det var dags att slå sig ned till bords. Den varma brasan arbetade för högtryck och alla bord var dukade med vita dukar, glitter och mängder av glas.

 Middagen var fenomenal. Den var både god såväl som fint anpassad till alla mina allergier och gravida tillstånd. Torskkind, kronärtskockssoppa, blåbärsglaserad hjortstek, persikomousse med marängsviss och ost/frukttallrik var på menyn. Allt var bara världsklass (men herrejesus vad mätt jag var, det kan ju bli så nu när man är preggo. Att man liksom inte klarar att äta alls mycket). 

 Det var en galet romantisk kväll. Nyår brukar generellt vara det tycker jag, men just 2014 hade en extra guldkant. Där satt vi och fånlog mot varandra med lite fuktiga ögon och pratade om vår lilla familjemedlem. Lilla krypis som bara växer sig större och som vi har gjort ihop. Och som vi älskar så otroligt mycket. Jag kände mig så kär i min man, i krypis och i livet.

Jag hade på mig en gravidklänning från asos och en glittrig kofta från Åhléns. Jag trotsade foglossningen och hade på mig klackar, men jag valde iallafall dem med absolut lägst klack. Någon måtta fick det ju vara på självplågeriet.
Vid 12-slaget stod vi på altanen och tittade på fyrverkerierna i horisonten och hotellet smällde upp några egna också. Det var med en enorm kraftansträngning jag orkade vara vaken till 00.30 och det var en myyyyycket trött tjej som kastade in handduken. Av med sminket, på med nattlinnet och sen kröp vi ned under stora, fluffiga täcken och somnade på fyra röda. Vilken underbar nyårsafton det blev. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

ja men verkligen! det var fenomenalt! nu ska jag blogga del 3! =)

Pottäng Gård
9 år sedan

Men vad mysigt ni verkar ha haft! ★

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x